Dobar dan postovana administracijo,ja sam dobio ban pre 2 godine za g.p 6.22. Znam da vam sad zvuci da sam nesto ukro iz familijarnog skladista,ali nije tako. Mene su namestili kao kradju iz skladista,ali ja nisam nista ukro.I bili smo na eventu pod nazivom Trzni Centar koliko se ja secam,I bilo je da moja strana ne znam dali je bila odbrana ili napadacka stranam,moja ekipa sta je tu samnom bila smo pobedili. I doslo je do toga da oni meni nece dat pare koje sam uzo za fam ,a mi smo se lepo dogovorili pre eventa da ko bude ostao na eventu i uzme pare dobija polovinu od toga, a znam da je bilo 600k ili 500k najvise ne znam dacno, i oni nisu hteli da mi daju pare i ja sam sam otiso do banke i uzeo 380k sa fam balansa jer je dogovor bio da ko ostane sam iz (naseg fama) dobija polovinu novca.Medjutim on je meni kao tu nesto prico da sam ukro iz fam balansa i kako ce da me kaci, i ja sam njemu dao ne znam tacno kolko valjda 200,300k i on je tu bio reko ja cu da te kacim za kradju iz skladista a ja sam bio njemu reko da sam mu dao te pare koje je trazio. I ja sam bio dobio ban za kradju i on dosao meni u poziv i rekao da mi se izvinjava i da postavim zalbu za unban. Tako da eto sta se zapravo desilo ne bih vas lagao. Pristajem na money wipe.
Srdacan pozdrav.
Srdacan pozdrav.