Slusajte samo zelim da vam objasnim ovo pre 2 godine ili tako nesto samo zelim da priznam pre nekoliko godina drug mi je dao forum account ja sam mu tu bio kacio nesto zato sto on nije znao ali onda smo se mi posvadjali u rl ja sam na njegovom akaunt-u trazio da on dobije blacklist iz besa zato sto me je bio iznervirao bas mnogo takoda ja zelim da priznam svoju gresku i zelim da priznam sta sam stvarno uradio znam da sam ispao glup nisam znao sta me ceka ali sada sam shvatio sta sad svarno izgubio moje vreme mnogo ulozeno drugare akaunt za koji mi je mnogo zao i sve ali sada zelim da vas pitam za unban zato sto zelim da priznam gresku iz proslosti ako mi date unban vise nikad necu krsiti pravila samo cu da igram i to je to mucicu se opet za pare i to molim vas ako je potrebno obrisite mi sve pare samo mi vratite molim vas moj akaunt pomirio sam se s tim drugom opet smo najbolji drugari molim vas za unban ovo je moje priznanje sta sam stvarno uradio i ako bih mogao nekako da se uskipim za to neznam sta cu vise da radim bez grand-a mnogo mi se igra ali sam banovan tako da molim vas za unban vise nikad se nece ponoviti nisam znao sta radim ako moze unban i vise nikad nista necu da uradim kunem se kad sam dobio blacklist plakao sam 2 dana nisam mogao da shvatim sta sam uradio stvarno molim vas za unban ako je potrebno nemojte da unbanate 36064 ako moze samo 36079 to je to od mene ako mi budete ucinili tu uslugu vas sam duznik............