Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrija Salamanca

Player
Player
Ime: Andrija Lukas
Pol: Muški
Starost: 13
Rasa: Belac
Nacionalnost: Crno Gorac
Mesto rođenja: Bijelo Polje
Otac: Marko Rakonjac
Majka: Jelena Rakonjac
Težina: 108 kg
Visina: 201 cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Celav
Tetovaže:Obe ruke i ledja
Prednosti:Dobar vozač, Sposobnost, Brz ,Mudar ,Vestina,Snazan
Slabost: Niske Brinete, Tanki Živci

Životna priča:Znaš, kad se osvrnem unazad, nekad ni sam ne verujem koliko sam prošao. Odrastao sam u malom mestu, među brdima, gde su svi sve znali jedni o drugima. Nije bilo puno prilika, ali ja sam znao da ću sebi nekako stvoriti put. Još kao klinac sam stalno nešto rastavljao, istraživao, zapitkivao. Roditelji su mi često govorili: "Andrija, ostavi to, pokvarićeš!" A ja? Ja sam samo želeo da razumem svet oko sebe.

U školi nisam bio najpametniji, ali sam uvek bio uporan. Dok su drugi izlazili, ja sam sedeo kod kuće i učio, čitao, pokušavao da uhvatim korak sa svima. Nije mi bilo lako, ali nikad nisam tražio izgovore. Znao sam da sve što želim moram sam da izgradim.

Bilo je dana kad sam mislio da ništa nema smisla. Neki su me osporavali, govorili da od mene neće biti ništa. Ali umesto da pokleknem, samo sam stisnuo zube i išao dalje. Radio sam svakakve poslove – od nošenja gajbi, preko dostave, pa do kancelarije. Nije me bilo sramota. Svaki posao me nečemu naučio.

Danas, kad pogledam gde sam stigao, ne mislim da sam uspešan zbog para ili statusa. Uspešan sam jer nisam odustao. Jer sam ostao svoj. I ako bih nešto poručio bilo kome ko se oseća izgubljeno – to je da ne traži prečice. Pravi put možda jeste teži, ali kad jednom stigneš tamo gde si krenuo, znaš da si to stvarno zaslužio.

Ishodi:
1. Andrija može pružiti prvu pomoć, koristi radio za komunikaciju, popravlja auto, pljačka nekoga, pretraži nekoga ili vezati bez obzira na stranu, vuče nekoga, podići oružije sa poda držaći revolver ili tejzer u ruci.
2. Andrija može ići 1v2( zbog svojih spretnih sposobnosti i brzine)
3. Andrija može polomiti kamericu sa /me /do /try komandama.
4. Andrija može da koristi legalno i ilegalno oružije (xxx)
5. Andrija može da vozi bilo koje vozilo off-road do 100km/h ( zbog svoje veštine vožnje)
6. Andrija može da koristi svo oružije kao što je heavy sniper, light machine gun ( zbog svoje snage i veštine)
7. Andrija može da bude plaćen kako bih neko ušao u organizaciju.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Ne mozes imati perkove za org u licnoj biografiji.
Pokusaj za 7 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom