Bilgi
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (OOC yaşı) :Evet (19)
2. Saat dilimi: GMT +4
3. Sunucuda günlük aktif olma süresi: 6-10 saat güneşe bağlıdır.
4. Haftada ortalama çevrimiçi olma süresi (saat): 50-60 Saat
5. Discord ID'niz: Discord kullanmıyorum
6. Karakterinizin adı (IC): frank mackulister id 428692
7. Oyun içi ID'niz (frank mackulister)
8. Oyun içi seviyeniz: Uzun zamandır oyuna girmediğim için bir hatadan dolayı seviyemi unuttum, sanırım seviye 7 veya seviye 8
9. Tercih ettiğiniz küratör (Eyalet veya Suç): Eyalet
10. Konuşulan dil: Türkçe
Ek bilgi
1. Neden yönetici olmak ve RP-life'dan mezun olmak?
Bu RP Projesinde oynatma ve RP yapmayı değiştiren bir harf fazlaydı. Devlet örgütlerinde NG'nin Yardımcı Lideri gibi birden fazla üst düzey genişletilmiş olarak bulunması ve lider pozisyonlarına yakın bir pozisyonların nasıl göründüğünü tattım. Birlikte çalışabileceklerini, eğlenebileceklerini ve bu RP projesini daha iyi hale getirebileceklerini görebildiğim birçok yönetici arkadaşım var.
2. Şehirde hangi pozisyonlarda bulunuyorsunuz? (Suç/Devlet/Resmi Olmayan Lider)
Hiçbir pozisyonda bulunmadım
Çeteler: Hiçbir çetede değilim
3. Güçlü olanlarız mı?
Güçlü olaylarım Hızlı öğrenme, Sabırlı olma, Saygılı olma.
4. Zayıflamanız mümkün mü?
5.Yönetici ekibine hangisini getirebilirsin?
Bu projede sıkı çalışmam ve disiplinimle ona oyuncuya yardım etmeyi gerçekten seviyorum. Durumu hızlı bir şekilde analiz edebilir ve en doğru işlemi gerçekleştirebilirim.,
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetebildiğinizda bir işletmeye sahip olabileceğiniz zamanlar)
Hiçbir işim yok.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
Hiçbir sorun yok.
8. Başvurunuz için dikkate alınmamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Hayır.
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (OOC yaşı) :Evet (19)
2. Saat dilimi: GMT +4
3. Sunucuda günlük aktif olma süresi: 6-10 saat güneşe bağlıdır.
4. Haftada ortalama çevrimiçi olma süresi (saat): 50-60 Saat
5. Discord ID'niz: Discord kullanmıyorum
6. Karakterinizin adı (IC): frank mackulister id 428692
7. Oyun içi ID'niz (frank mackulister)
8. Oyun içi seviyeniz: Uzun zamandır oyuna girmediğim için bir hatadan dolayı seviyemi unuttum, sanırım seviye 7 veya seviye 8
9. Tercih ettiğiniz küratör (Eyalet veya Suç): Eyalet
10. Konuşulan dil: Türkçe
Ek bilgi
1. Neden yönetici olmak ve RP-life'dan mezun olmak?
Bu RP Projesinde oynatma ve RP yapmayı değiştiren bir harf fazlaydı. Devlet örgütlerinde NG'nin Yardımcı Lideri gibi birden fazla üst düzey genişletilmiş olarak bulunması ve lider pozisyonlarına yakın bir pozisyonların nasıl göründüğünü tattım. Birlikte çalışabileceklerini, eğlenebileceklerini ve bu RP projesini daha iyi hale getirebileceklerini görebildiğim birçok yönetici arkadaşım var.
2. Şehirde hangi pozisyonlarda bulunuyorsunuz? (Suç/Devlet/Resmi Olmayan Lider)
Hiçbir pozisyonda bulunmadım
Çeteler: Hiçbir çetede değilim
3. Güçlü olanlarız mı?
Güçlü olaylarım Hızlı öğrenme, Sabırlı olma, Saygılı olma.
4. Zayıflamanız mümkün mü?
5.Yönetici ekibine hangisini getirebilirsin?
Bu projede sıkı çalışmam ve disiplinimle ona oyuncuya yardım etmeyi gerçekten seviyorum. Durumu hızlı bir şekilde analiz edebilir ve en doğru işlemi gerçekleştirebilirim.,
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetebildiğinizda bir işletmeye sahip olabileceğiniz zamanlar)
Hiçbir işim yok.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
Hiçbir sorun yok.
8. Başvurunuz için dikkate alınmamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Hayır.