Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74557
Players nickname
Coki Cokalija
Administrators nickname
Nikola black
Date
May 1, 2025
Time
23;00
Proofs
https://yt3.ggpht.com/X6Co7h54hIrOkoHhJhzYJ6dD_45c3SXE2KkWwzQOc7Od-D1oZiirl1ddBpxaGSLYKvYZRJV3lo3D_4k=s640-c-fcrop64=1,00002000ffffdfff-rw-nd-v1

coki cokalija3

Player
Player
Dana 1.5.2025 god u 22:50 sam uso u rp bio sam u glavi do 22:55 i onda sam doso izasao sa familijarnim autom izvan garaze i poceo sam da idem da promenim boju na kolima to mi je reko lider anes hosihage izasao sam iz fem kuce i admin Nikola Bleck me je prebacio kilometar dole niz ulicu desam bio i reko mi je dozvoljavas pc cek ja mu reko mozes da mi objasnis sta je to uplasio sam se da mi nedira nesto oko kompjutera pa da vidim nov sam u grand rp on mi je reko naravno onako kvarno i stavio mi ban 60 dana nije uredu jasam onda usao u moj ndrugi nalog da ga pitam zasto je to uradeo i zasto mi nije objasnijo. Da se zna taj nalog mi je kad imam ban na 2 ili 3 dana nekoristim ga za tamo neke gluposti ocu normalno da igram rp na jednom nalogu. molio bi Admina koj cita da pogleda i ako moze da dobijem unban ili ban na 2 ili 3 dana plus drugi ljudi su se zalili na njega.
Hvala na Razumevanju.

coki cokalija3

Player
Player
zaboravio sam da dodam imam dva drugara ko svedoke ako moze to?
Izvinite imam samo to ko dokaz

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom