Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68545
Players nickname
Bakic
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
May 2, 2025
Time
00:15
Proofs
Forum

Tratratra

Player
Player
Postovanje Mujo i Abrahame nisam ja pisao unban appeal za moj acc 68545 nego moj drug koji je i meni namestio ban na tom forum nalogu je on lagao da je menjao ip adresu i da je bio kod druga

Ja sam jednog dana igrao sa drugarima i on mi je rekao da ako mu nedam svoj acc da ce me okaciti i da nikad necu dobiti unban ali me je slagao i on je izvredjao projekat

Ja sam mu dao moj acc i nisam znao da to nesme ja nisam znao za pravila ipak sam ja 68545 id i nisam citao ta pravila

On se nesto bio nervirao i rekao da ga je smorio Grand i da mu je sranje i psovao ga na svom acc i onda je to uradio na mom i od mog druga Ande id 59646 i mi nismo to hteli da uradi ali je on to uradio mi nismo ni znali da ce to uraditi

On je krsio pravila na main je prvo dobio ban za kradju iz skladista iz org pa je onda dobio za gp 1.8 pa je na kraju izvredjao projekat

I to je uradio na mom acc ja bih voleo da dobijem unban nisam krsio pravila prekrsio sam 2 puta samo 3.1 i vise nista zabavljao sam se na Grandu sa drugarima igrali smo zmurke i vijali smo se isao sam na evente na Rp fabriku i tako i bilo mi je zanimljivo

Kada sam saznao da je on izvredjao projekat i da ne mogu da igram vise grand presao sam na druge igrice video sam da je dosta ljudi dobio unban za konstanto krsenje pravila

Ja bih voleo da mi date unban i zadnju sansu necu krsiti pravila i necu vredjati projekat sto ni nisam hteo da radim opet kazem da je on to radio

Nadam se za sansu i hvala vam na odvejenom vremenu ugodan ostatak dana i veceri vam zelim

Vas Bakic❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom