Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59646
Players nickname
Ando Tsuji
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 2, 2025
Time
00:40
Proofs
Nadam se unbanu

Tratratra

Player
Player
Postovanje Mujo i Abrahame ova zalba ima veze sa zalbom Pending review - Unblacklist appeal | Nikola Armanii slicna je situacija jer je nas drugar i meni usao na acc mene je malo smorio grand i ja sam na nasu discord grupu poslao sam email i sifru i kasnije sam shvatio da je to lose sto sam uradio i vec je bilo kasno jer mi je on dobio ban valjda za vredjanje projekta ja sam trebao dobiti ban za konstanto krsenje pravila a evo ga link te zalbe Approved - Konstanto krsenje pravila I 59646

Uglavnom ja sam namestio mog druga da dobije demorgan za udaranje i on se najutio i okacio me za konstanto krsenje pravila i ta zalba je prihvacena ja sam tada dobio ban 7 dana i nisam dobio ban za konstanto video sam da je dosta ljudi dobio unban za konstanto kao sto su: Miljan, Viktor, Stefan, Ammir itd ja sam trebao da spadam u te ljude koji si banani za konstanto ali nisam

Ja sam tad nastavio da igram na grandu i nisam krsio pravila igram gran skoro oko godinu dana a mozda i godinu dana secam se provog dana kad sam ulazio na grand i voleo bih opet da udjem

Jako mi je zao sto mi je drug usao i psovao takodje mozete proveriti kad je zadnji put moj id bio ing na drugoj ip adresi i porediti tu ip adresu od igraca sa id 64k i videcete da je ista

Meni je jako zao zbog toga i molim vas da mi date jos jednu sansu na projektu necu biti bezobrazan upoznao sam dosta ljudi i bio sam u dosta famova i proveo sam dosta vremena igraci na grandu

Bio sam u famovima sa drugovima cak smo i bilo zajedno drzali fam Raven i Cyclex bili smo svi zajedno i u Barcode, Berlusconi i jos dosta familija a prva najbolja familija mi je bila The Lost Brothers

S’Postovanjem

Ando

Status
Not open for further replies.
Top Bottom