Dobar dan, juce kada su me robali u getu prekrsio sam pravilo fear rp tako sto sam svih 5 ljudi koji su pokusali da me robaju, naime ocigledno su bili veoma ljuti posle toga i okacili su me za BA. Ako sam ucinio BA tako sto sam usao u tunel, potpuno nisam bio svjestan toga i nisam znao uopste za to, ali ne sjecam se da sam u tunel ulazio ja usao nisam i pucao sam ih ispred njih kao sto se vidi na povu od osobe koja me okacila. Takodje se u povu vidi 73047 koji takodje ulazi u tunel, i da sam ja bio unutra vidio bi mi id i krenuo da me puca. I dalje nisam dobio kaznu in game za ovo ali je ocekujem. Smatram da treba da budem kaznjen za FearRP i adminu davidu goatu da bude skrenuta paznja zato sto osoba koja me okacial se okrenula u drugu stranu i krenula da speedboosta sa karbinom. Hvala na citanju
Approved - BA + FearRP | 46543
Kako sto se moze videti na snimku u 0:15 kad god neko ode u tu prostojiu kod tunela postaje nevidljiv, te je osoba znajuci to utrcala tamo i postala nevidljiva za nas i pocela da nas puca. Ovo je kranje bolestno sto rade.
gta5grand.com