Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46543
Players nickname
Zoltan Superstar
Administrators nickname
David Goat
Date
May 2, 2025
Time
23:32
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1013906/#post-3544068

mesar123

Player
Player
Dobar dan, juce kada su me robali u getu prekrsio sam pravilo fear rp tako sto sam svih 5 ljudi koji su pokusali da me robaju, naime ocigledno su bili veoma ljuti posle toga i okacili su me za BA. Ako sam ucinio BA tako sto sam usao u tunel, potpuno nisam bio svjestan toga i nisam znao uopste za to, ali ne sjecam se da sam u tunel ulazio ja usao nisam i pucao sam ih ispred njih kao sto se vidi na povu od osobe koja me okacila. Takodje se u povu vidi 73047 koji takodje ulazi u tunel, i da sam ja bio unutra vidio bi mi id i krenuo da me puca. I dalje nisam dobio kaznu in game za ovo ali je ocekujem. Smatram da treba da budem kaznjen za FearRP i adminu davidu goatu da bude skrenuta paznja zato sto osoba koja me okacial se okrenula u drugu stranu i krenula da speedboosta sa karbinom. Hvala na citanju

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration

Vasa kazna ostaje , administrator je tu donio ispravnu odluku

A sto se tice kompletne odluke napravio je greske jer nije kaznio sve prekrsaje na POV-u , skrenuta mu je paznja za to.

ID 13134 dobit ce kaznu MG ( Spominjanje pravila servera kroz IC )
ID 40224 dobit ce kaznu za Neadekvatno Ponasanje ( Posto mi je jasno da si ovo upotrebio kao uzrecicu a ne uvredu upucenu bilo kome ovaj put ces dobiti mute neces ban , al ubuduce pazi na rjecnik )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom