Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Coaa

Player
Player
Vaše ime IRL: Aleksandar
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 4h-6h
Vaš Discord: malicoa6540
Vaše in-game ime: Milojko TungTungSahur
Vaš ID: 2473

1. Lider za: Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Igram na ovom projektu od januara 2021,balkanski server mi je bio prvi server tako da sam samim tim prvi put imao dodira sa ovim projektom i bilo kakvim RP-om.Bio sam u vecini organizacija drzavnih kako i gengova.Ostao sam u gengovima dugo i znam kako taj RP bande izgleda i kako bi trebao da izgleda.U vecini gde sam bio dobijao sam rankupove cak i do co leadera jer znam vecinu pravila i sad smatram da sam spreman da budem lider.

-Zbog iskustva u bandama znao bih kako bih forsirao odlaske na global evente i aktivnost po getu.Znam kako vecina drzavnih organizacija radi pa u kontru njima znao bih kako da im poremetim mir u gradu i postanem banda broj 1 sa svojim ljudima.Spreman tim imam za sve i imam ljude koji takodje imaju iskustva sa bandama i koji bi bili tu za mene jer igraju jos sa engleskog grand projekta na ovim serverima.

-U zadnje vreme vidim da je aktivnost bandi na totalno slabom nivou sto se tice RP-a.To bih naravno aktivirao sto sam vec u iznad navedenom potencirao odlaske na global evente tako bi i bio bacen fokus na talacke situacije,pljacke i ostale RP situacije.To bi ozivelo od strane nase bande.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-U org svako ce morati opravdati rank koji ce imati tako da deljenje rankova bi bilo slabo u skladu sa tim koji si rank zasluzio i koliko si se zalozio za svoju bandu u vidu RP-a i aktivnosti.(znanje je bitno naravno)
-Svaki dogadjaj ce imati smisljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije i kako bi moja banda uvek imala sve i parirala svakoj bandi u osvajanju geta.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i necu zloupotrebiti svoj polozaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom