Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
74458
Players nickname
Alex Hey
Administrators nickname
Muky Cappone
Date
Mar 2, 2025
Time
22:59
Proofs
https://youtu.be/nvSRxlY7F2M

Mare Delflores

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban sa razlogom gdee me je lik robo i reko sam nemate pametnija posla nego da stojite i ubijate ljude ko neki retardinjosi i za tgo sam dobio ban 7 dana i ja sam krenuo da vidim video i video je u private znaci ja ne mogu da vidim sta sam prekrsio i ne mogu uposte da vidim video admin je povodom toga mene banovao znaci plus ja ne vidim video ja ne znam kako on je video video zahvetav un ban jer ovo stvarno nije uredu. Hvala mnnog.

Mare Delflores

Player
Player
plus imam mnogo dosta rp prica i ne bi voleo da dobijem ban 7 dana jer sam reko liku da je retardinjos ja sam mislio da se dobija ban samo za majku vredjanje ili familije i nacionalnost. I sta sam ja reko iskreno malo se i ne secam mozda sam reko retardinjos al ja ne mogu sad da potvrdim sad mojim ldjudima sto sam banan jer nemogu video da im pokazem i onda ce da mi da prica koju dugo radim da mi propadne

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Kazna skinuta , jer je dokaz uklonjen unutar 48h od donosenja kazne od admina , samim time ja ne mogu sada da provjerim POV​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom