Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Knut Torsson

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Emil
2. Vaše godine: 33
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 09:00 - 21/21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Oko 10 sati dnevno
6. Vaš Discord: redpanda_vibes
7. Vaše ingame ime: Knut Torsson
8. Vaš ID: 161
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin her verujem da mogu dosta da pomognem novom i starim igračima. Zeleo bih takodje da pomognem i administraciji tako sto cu svoju aktivnost da prenesm u tim i tako popuniti rupe u aktivnosti ukoliko ih ima, na primer u ranim jutarnjim satima. Vecinu svog vremena sam proveo an EN1/2/3 serverima a cak sam bio i lvl 4 administrator na EN1 I bio sam asistent ovde na RS serveru kad se tek otvorio server pa bih iz tih razloga hteo da se vratim u tim.
2. Koje su vaše prednosti?
Odlicno poznajem pravila servera i poznajem IC zakone takodje. Dodatno imam odlicnu aktivnost od oko 10 sati dnevno tako da mogu da odgovaram na tikete relativno brzo i nepristrasno. Mogu da sagledam situaciju u celosti i da saslusam obe strane pre nego sto donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveca slabost je sto mnogo verujem ljudima i cesto ljudima dajem sanse pa onda to ljudi umeju da upotrebe protiv mene.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Spreman sam da napustim RP život u potpunosti i postati admin.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam nikakav biznis a i kad bih imao bio bih spreman da prodam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nemam nikakvih problema koji bi me sprecili da budem aktivan.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom