Informacije
1. Vaše ime IRL: Pavle Radevic
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: malisatic
6. Vaše ingame ime: Pavle Lepadasy
7. Vaš ID: 38207
Dodatne informacije
1. Lider za.... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1- Imam dugogodisnje iskustvo u krajmu, samim tim imam odlicno razvijene taktike za IC evente (Talacke,Pljacke..)
2.2 - Za sebe mislim da sam covek od poverenja, u svakoj organizaciji i familiji sam bio HC, kada radim nesto ja to ne radim od frlje sa pola truda,vec ulozim sav svoj napor u to.
2.3 - Vec imam spremnu(aktivnu) ekipu za IC evente kao i za Trufove.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1- Ispitivanje za ulazak u org bi bilo ozbiljnije,samim tim nabijanje warnova bi bilo retkost
3.2- Primali bi ozbiljne clanove koje ne bih morao da molim da dolaze na evente
3.3- Turferi bi bili ljudi kojima verujem i koji bi uvek imali pov sa turfa,takodje su i odlicni pucaci
3.4- HC nece moci da bude svako,vec onaj koji dobro poznaje pravila i koji ima dugogodisnje iskustvo u krajmu i na ovom projektu
3.5- Bilo bi posebno ispitivanje za HC-ove
3.6- Da bi neko usao u org mora imati 13+(godina ooc) i 7+(godina IC kao za neke state org) da bi ozbiljnost bila na nivou
Rankovi:
1. Vaše ime IRL: Pavle Radevic
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: malisatic
6. Vaše ingame ime: Pavle Lepadasy
7. Vaš ID: 38207
Dodatne informacije
1. Lider za.... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1- Imam dugogodisnje iskustvo u krajmu, samim tim imam odlicno razvijene taktike za IC evente (Talacke,Pljacke..)
2.2 - Za sebe mislim da sam covek od poverenja, u svakoj organizaciji i familiji sam bio HC, kada radim nesto ja to ne radim od frlje sa pola truda,vec ulozim sav svoj napor u to.
2.3 - Vec imam spremnu(aktivnu) ekipu za IC evente kao i za Trufove.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1- Ispitivanje za ulazak u org bi bilo ozbiljnije,samim tim nabijanje warnova bi bilo retkost
3.2- Primali bi ozbiljne clanove koje ne bih morao da molim da dolaze na evente
3.3- Turferi bi bili ljudi kojima verujem i koji bi uvek imali pov sa turfa,takodje su i odlicni pucaci
3.4- HC nece moci da bude svako,vec onaj koji dobro poznaje pravila i koji ima dugogodisnje iskustvo u krajmu i na ovom projektu
3.5- Bilo bi posebno ispitivanje za HC-ove
3.6- Da bi neko usao u org mora imati 13+(godina ooc) i 7+(godina IC kao za neke state org) da bi ozbiljnost bila na nivou
Rankovi:
- Suspend
- Yellow Boy
- Rookie
- Ghetto Boy
- Ghetto Master
- Ghetto Boss
- Grafit team
- Grafit Leader
- Turfer
- O.G
- High Command