Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dante Romanov

Silence,by Dante Romanov
Player
Ime i prezime: Dante Romanov
Pol: Muški
Starost: 25
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Zagreb, Hrvatska
Otac: Goran Romanov
Majka: Biljana Ferić
Težina: 95 kg
Visina: 195 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Plava
Tetovaže: Po rukama i nogama – motivi vukova, oružja i slavenskih simbola
Prednosti: Vrhunski strijelac, snalažljiv u kriznim situacijama, brz reflekas, izdržljivost, iskustvo s različitim oružjima
Slabosti: Laka meta za šarmantne žene, pretjerano uživanje u alkoholu i adrenalinu, sklon opasnom životu

---

Životna priča (200+ riječi):

Dante Romanov rođen je 2000. godine u Zagrebu. Od ranog djetinjstva suočavao se s grubom stvarnošću – otac mu je poginuo na ratištu, a majka je jedva sastavljala kraj s krajem. Odrastao je bez luksuza, ali s nečim što ga je izgradilo više nego novac – voljom. Sa samo 12 godina već je znao rasklopiti pištolj, a s 14 je bio poznat po tome što se sam suočavao s problemima u kvartu.

U tinejdžerskim danima upao je u svijet podzemlja – dilanje, ilegalni poslovi i krađe. No ono što ga je razlikovalo od drugih bilo je njegovo znanje, instinkt i hladnokrvnost. Nije bio običan kriminalac, bio je taktičar. Upao je u nekoliko privatnih sigurnosnih organizacija u inozemstvu gdje je naučio sve – od preciznog pucanja pa do čitanja psihologije ljudi.

S 20 godina postao je poznat u ilegalnim borbenim krugovima gdje su ga zvali “Tihi Metak” jer je većinu protivnika rušio bez riječi – brzim, preciznim potezima. Nije volio pokazivanje, nije volio medije. Bio je čovjek koji je znao gdje treba udariti da protivnik više nikada ne ustane.

Danas, Dante ne traži slavu – samo izazov. Bogat je, iskusan, smrtonosan, ali još uvijek vjeruje da svijet ima šansu, ako ga vode pravi ljudi. Iako izgleda kao hladan stroj – srce mu je na pravom mjestu. I dan-danas poštuje Boga, donira crkvama, ali ne oprašta nepravdu. Jednom je rekao: "Ja nisam kriminalac. Ja sam zakon kad zakon zakasni."

---

ISHODI:

1. Dante može da vezuje, pretražuje, ubacuje u auto, vozi, krade gotovinu, pljačka ljude, uzima stvari sa poda, podiže s tla ljude i pruža prvu pomoć s revolverom u ruci, zahvaljujući iskustvu iz brojnih organizacija i uličnih operacija.

2. Zbog iskustva u višestrukim oružanim sukobima, Dante može da se puca i preživi u 1v2 situacijama, koristeći zaklon, brzinu i taktiku.

3. Dante zna da koristi teška oružja poput heavy snipera, shotgun-a i LMG-a, jer je kroz godine prošao razne ilegalne i obučne sisteme (poštuje pravilo P.D. 1.6).

4. Zbog višegodišnjeg boravka u terenima bez pravila, Dante može da vozi offroad do 60 km/h sa bilo
kojim vozilom, uvijek poštujući pravilo PG.

5. Dante može da razbije kamericu koristeći /me /do /try komande, zahvaljujući taktičkom iskustvu i snalažljivosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom