Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Verstappen
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 3, 2025
Time
0000
Proofs
xxx

Teo Elkhabib

Verstappen🔥
Player
Cao Abro pisao sam appel za skidanje admin blackliste dobio sam unbl.Posle toga sam se prijavio prosao ispitivanje trebalo mi je samo da se setuje Admin moj stari acc koji je deletean od strane discorda mi je banovan ime discorda je .katai. . Receno mi je da se obratim tebi ili Muji , kad sam se obratio muji dobio sam ovu poruku:
. Ne razumem razlog da mi se ne pruzi sansa posle 2 godine od moje blackliste tada sam imao 15 godina gde sam relativno bio previse balav za tu poziciju,imam napunjenih 17 godina i mislim da je previse proslo da mi se ne pruzi sansa takodje nije mi jasno Abraham approveda zalbu na forumu i onda kad pisem Muji on mi kaze ovo gore.

Ja se jos jednom izvinjavam ukoliko sam nesto pogresio nije bilo tada u nameri da ikome naskodim,nadam se zadnjoj prilici.

Prosla zalba koju sam povukao :

Cao Mujo, Teo Verstappen 18441 ID u pitanju dobio sam unblacklistu iz Admin tima i doslo je danas da mi Aldin setuje admina i da mi da discord medjutim meni je discord banovan. Sa obzirom da imam novi discord jer stari discord mi je disable. Reko mi je da kontaktiram tebe ili Abrahama . Pisem ovo posto starom accountu nemam prisutp ali imam nickname nemam pristup jer mi je ugasen. Ime starog accounta je .katai. . Ako je moguce da mi se unbanuje

Discord koji koristim sada i discord koji sam se prijavio : .twentyoneknife.
DISCORD ID od .twentyoneknife. : 669585166896988181
Stari account koji mi je ugasen ime : .katai.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom