Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21075
Players nickname
Escobar Louna
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 26, 2024
Time
00:00
Proofs
xxx

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Dobro veče poštovana administracijo.

Želim da napišem ovaj appeal jer mi stvarno fali server i osećam da sam pogrešio mnogo, ali da sam naučio lekciju. Znam da sam pre skoro godinu dana dobio blacklist zbog doxovanja admina. Zvuči brutalno kad sad napišem to, i jeste bilo ozbiljno. U tom trenutku sam bio besan, ponašao se glupo i nisam razmišljao ni sekundu koliko to može da povredi nekog ili šta to znači za zajednicu. Danas mi je iskreno krivo.

Bio sam deo tog servera svaki dan, igrao po 5-6 sati dnevno, i nije mi to bilo samo igranje – meni je to bila cela rutina, nešto što sam voleo. Bio sam lider kriminalne organizacije, imao svoj tim, razvijao RP priču koja je bila ozbiljna. Trudio sam se da sve bude realno, da moji ljudi poštuju pravila, i da ceo taj RP bude na nivou. I to mi je stvarno mnogo značilo.

Ali onda sam sve to uništio zbog jednog glupog trenutka. Nisam više klinac koji impulsivno reaguje. Naučio sam koliko je važno poštovati pravila, druge ljude i trud koji staff tim ulaže.

Znam da se ovakve stvari ne zaboravljaju lako, ali ako ikako postoji mogućnost da mi se skine blacklist i da se vratim – biću zahvalan više nego što mogu da napišem. Obećavam da ću igrati po pravilima, biti maksimalno korektan i truditi se da doprinosim zajednici.

Hvala vam što ste pročitali.

Pozdrav,Escobar Louna 21075

Status
Not open for further replies.
Top Bottom