Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70799
Players nickname
Chokii Armanii
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
May 4, 2025
Time
00 00
Proofs
https://youtu.be/Dy-BZGeVU00

choki122

Player
Player
Voleo bih da ovo Aldin procita jer se nadam da ce doneti pravu odluku i da ce me razumeti samo da mi da barem jednu sansu. Dobio sam ban za evede ali ja se kunem da to pravilo nisam preksrsio znam da sa preksrsio pravilo G.P 1.1 ali to nisam znao da je ban jer dok sam bio novi dao sam drug da pogleda koliko jso imam ban dok sam bio u skoli i posle nekog vremena sam razumeo da cu dobiti ban.Ne znam sta cu vise raditi ako nebudem mogao da igram nesto sto me ispunjava i sto mi se jako svidelo za ova 4 meseca koja igram upoznao sam dosta prijatelja i dosta dobrih ljudi i administratora zato molim te Aldine samo da mi das un ban jer stvarno ne znam sta cu raditi bez servera ako kazes da ne zasluzujem ban postujem ali stvarno nisam kriv nista samo bih molio da Aldin procita nista drugo hvala u napred Aldine. Znam da cu tesko dobiti un ban i svestan sam svega ali ne mogu da zivim sa tim da necu moci da igram igricu za koju sam potrosio toliko vremena i svega molim te Aldine samo mi daj zadnju sansu nista vise ne trazim bilo kakav jail bilo kakav ban samo me odma banaj molim te .

Hvala na citanju i stvarno molim da mi Aldin procita .

choki122

Player
Player
Povlacim jer izgleda da me je neko slucajno kaznio za ovo pravilo ako moze Aldin da procita ono sto sam napisao za 1.1 posto znam i verujem da ce me razumeti hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom