Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70799
Players nickname
Chokii Armanii
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
May 4, 2025
Time
00 00
Proofs
https://youtu.be/Dy-BZGeVU00

choki122

Player
Player
Molio bih da ovo Aldin procita jer verujem da ce me on razumeti. Dobio sam ban za G.P 1.1 znam da sam pogresio ali tada nisam znao kada sam dobio jednom ban to mi je bio prvi ban na serveru i to je bio bas pre tada sam rekao drugu sa kojim se druzim ceo zivot znam ga oduvek idemo zajedno u skolu da mi udje u acc i da proveri koliko jos imam ban tada ni ja ni on nismo znali da je to za ban zato te molim Aldine da mi das samo jos jednu sansu samo jos jednu ako dobijem nekada jail ili bilo kakav ban ne vracaj me vise na server igram ovaj projekat jedno 4 meseca i za ta 4 meseca sam dosta stvari naucio stekao nove drugare i bas mi je bilo zanimljivo drugari su me sve ucili koji su bili admini i sve sam naucio uz njih druzio se sa njima i bilo mi jel epo vreme mi je bilo ispunjeno a sada nemam sta da radim dao sam mnogo vremena truda i svega za ovaj projekat i ne bih zeleo da mi to sve propadne zbog svoje greske krivi cu samog sebe molim te Aldine da mi das samo jos jednu sansu i ni jednu vise nadam se da si me razumeo i da ces razumeti kako mi je jer sam napravio gresku koju znam da je tesko ispraviti.

Hvalati puno Aldine sto si procitao i nadam se pozitivnom odgovoru .

choki122

Player
Player
Ako moze samo Aldin da procita nista vise ne trazim jer se nadam da ce me razumeti i da zna kako mi je.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom