Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7212
Players nickname
Daddy Djuka
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 4, 2025
Time
14:04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Luka Zavrtnik

Player
Player
Dragi Mujo/Abrahame dobio sam Blacklist za G.P 1.6 datuma 9.8.2024. Naime po mojim informacijama koje posjedujem dobio sam ban jer sam posudio 100mil na fam balans kako bi doticna osobi kupio car sharing.Kroz dogovor sa doticnom osobom dogovor je bio da dok se uzme biznis i kada biznis pocne raditi da se vrati novac ili da se u zamjenu za posudjeni novac da crna ski maska koja je u to vrijeme vrjedela taj novac. Prvo sam bio na istragi za BL u to vrijeme kada sam bio na istrazi doticna osoba je izbrisala sve poruke u nasem DM-u iz nepoznatog razloga. Kroz rp zivot ja sam s tom osobom bio kao prst i nokat i ne znam iz koga razloga mi je doticna osoba okrenula leđa i namjestila me za ovu stvar koju nisam uradio.Ako treba nabavicu bankovne papire u vrijeme transakcije novca na fam balans kako bi potrvdio moju neduznost.Nakon dužeg vremena odlucio sam vam pisat ovu zalbu ponovo iz razloga sto vidim da osobe koje su imale ban za konstano kršenje pravila i osobe koje su prekšile neka druga pravila dobivaju unban a ja koji nisam prekrsio niti jedno pravilo i dalje ispastam. U slucaja da smatrate i dalje da sam kriv nakon dokaza koje mogu dati pristajem na character wipe (brisanje,novca,imovine...) samo kako bi ponovo mogao zaigrati na ovom RP projektu jer sam stvarno dosta vremena ulozio na ovaj projekt i nebi htio da sve otidje u vodu. Hvala unaprijed na izdvojenom vremenu i poštivam bilo koju vašu odluku koju donesete posle ovoga...

7212 Daddy Djuka
(Ovo zalba je objavljena preko drugovog foruma posto je moj BL)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom