1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):13:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5-13H
6. Vaš Discord:lazarrdj
7. Vaše ingame ime:Lazar Scarface
8. Vaš ID:72255
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:
Želim postati admin na Grand RP serveru jer sam posvećen razvoju kvalitetne RP zajednice i želim doprineti fer i zabavnom okruženju za sve igrače. Roleplayujem još od svoje 12. godine i za to vreme sam stekao bogato iskustvo u različitim RP situacijama, kako kroz legalne, tako i kroz ilegalne organizacije. Naučio sam kako treba da izgleda pravi RP i koliko je važno da se svi igrači pridržavaju pravila kako bi server funkcionisao na najvišem nivou.
Kroz godine igranja, razvio sam strpljenje, objektivnost i sposobnost da sagledam situacije iz više uglova, što smatram ključnim osobinama jednog admina. Aktivno sam uključen u dešavanja na serveru i poznajem pravila veoma dobro. Spreman sam da posvetim svoje vreme pomoći zajednici – bilo kroz rešavanje prijava, asistenciju novim igračima ili donošenje pravičnih odluka u konfliktnim situacijama.
Verujem da administracija ima veliku odgovornost i da svojim primerom treba da pokazuje kako se ponašati na serveru. Upravo iz tog razloga želim da budem deo tog tima – kako bih aktivno doprineo očuvanju reda, pravde i kvaliteta RP-a na Grand RP-u.
2. Koje su vaše prednosti?:
3. Koje su vaše najveće slabosti?:Perfekcionizam: Nekad previše pažnje posvećujem sitnicama jer želim da sve bude urađeno kako treba, što ponekad može usporiti moj rad. Trudim se da balansiram brzinu i kvalitet.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
a, spreman sam da napustim svoj RP život ukoliko budem primljen u admin tim. Svestan sam da adminsko zvanje nosi veliku odgovornost i da je prioritet očuvanje reda i pravde na serveru. Zajednica i njeno funkcionisanje su mi važniji od ličnog igranja, i zato sam spreman da stavim RP sa strane kako bih se u potpunosti posvetio adminskoj dužnosti i pomogao u održavanju kvaliteta Grand RP servera.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
a, potpuno sam spreman da prodam svoj biznis ukoliko postanem administrator. Razumem pravilo da admin ne sme imati biznis kako bi se izbegao bilo kakav sukob interesa i zadržala potpuna nepristrasnost. Ako dobijem priliku da budem deo admin tima, biznis mi neće biti prioritet – moja glavna odgovornost biće poštovanje pravila i rad za dobrobit zajednice.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?:Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprečili da budem aktivan. Slobodan sam i mogu redovno da izvršavam sve obaveze koje adminsko zvanje zahteva. Svestan sam da aktivnost i prisutnost na serveru igraju ključnu ulogu u radu admina i spreman sam da tome posvetim svoje vreme i energiju.
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):13:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5-13H
6. Vaš Discord:lazarrdj
7. Vaše ingame ime:Lazar Scarface
8. Vaš ID:72255
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:
Želim postati admin na Grand RP serveru jer sam posvećen razvoju kvalitetne RP zajednice i želim doprineti fer i zabavnom okruženju za sve igrače. Roleplayujem još od svoje 12. godine i za to vreme sam stekao bogato iskustvo u različitim RP situacijama, kako kroz legalne, tako i kroz ilegalne organizacije. Naučio sam kako treba da izgleda pravi RP i koliko je važno da se svi igrači pridržavaju pravila kako bi server funkcionisao na najvišem nivou.
Kroz godine igranja, razvio sam strpljenje, objektivnost i sposobnost da sagledam situacije iz više uglova, što smatram ključnim osobinama jednog admina. Aktivno sam uključen u dešavanja na serveru i poznajem pravila veoma dobro. Spreman sam da posvetim svoje vreme pomoći zajednici – bilo kroz rešavanje prijava, asistenciju novim igračima ili donošenje pravičnih odluka u konfliktnim situacijama.
Verujem da administracija ima veliku odgovornost i da svojim primerom treba da pokazuje kako se ponašati na serveru. Upravo iz tog razloga želim da budem deo tog tima – kako bih aktivno doprineo očuvanju reda, pravde i kvaliteta RP-a na Grand RP-u.
2. Koje su vaše prednosti?:
- Iskustvo: Roleplayujem od 12. godine, što mi daje veliko znanje o pravilima, RP situacijama i načinu ponašanja u zajednici.
- Aktivnost: Veoma sam aktivan na serveru i mogu brzo da reagujem na prijave i situacije koje zahtevaju pažnju admina.
- Strpljenje i komunikacija: Znam da slušam obe strane u konfliktu i donosim pravedne odluke bez pristrasnosti.
- Poznavanje pravila: Odlično poznajem pravila Grand RP servera i razumem kako se pravilno primenjuju u različitim situacijama.
- Timsku rad: Lako sarađujem s drugim članovima tima i poštujem hijerarhiju i organizaciju u admin timu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?:Perfekcionizam: Nekad previše pažnje posvećujem sitnicama jer želim da sve bude urađeno kako treba, što ponekad može usporiti moj rad. Trudim se da balansiram brzinu i kvalitet.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?:Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprečili da budem aktivan. Slobodan sam i mogu redovno da izvršavam sve obaveze koje adminsko zvanje zahteva. Svestan sam da aktivnost i prisutnost na serveru igraju ključnu ulogu u radu admina i spreman sam da tome posvetim svoje vreme i energiju.