Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46200
Players nickname
Stefan Rubiroza
Administrators nickname
Micka Mic
Date
May 4, 2025
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/430092/post-1569377

Ker13133131313

Player
Player
Dobro vece postovani Mujo ili Abrahme ili Aldine ja pre svega ne mogu da verujem sta je doticni admin Micka Mic odbila. U zalbi koju sam okacio se vidi da doticni igrac ID-a 72653 busi mene i clanove familije u kojoj sam i ubija sam dok bunker NIJE busan i cak sam dostavio dokaze da bunker NIJE busan sto znaci da doticni igrac ID-a 72653 koristi pomagala tj citove + u povu koji je doticni igrac dostavio kao dokaz na moju zalbu koja je pov req dostavio je video u kom ima +magic bulet (ubija i damgauje igrace kroz zidove i objekte koji nisu busni) + ima silent aim gde igrac puca u jednu tacku a igraci oko njegovog nisana primaju damage a nišan uopste nije na tim igracima sto se lepo moze videti u povu koji je dostavio doticni igrac a ako ne mozete da zakljucite da ima to pomagalo uspodite video i pogledajte gde se sve damage prikazuje a gde mu stoji nišan. Molim da se igrac kazni za Cheats jer je ocigledno da koristi pomagala a evo i pova u kom mozemo videti da bunker NIJE busan

Evo pova gde pucam kroz bunker iz blizine i moj drug stoji na istom mestu gde sam i ja stojao na mom povu i ja stojim na istom mestu gde je doticni igrac stojao ali samo iz blizine:

A evo i pova gde moj drug puca mene kroz bunker a na stojim na ISTOM mestu kao i na povu na zalbi na kojoj sam okacio i gde moj drug stoji na ISTOM mestu gde je stoja doticni igrac kad je dostavio svoj pov kao dokaz

Molio bi da se igrac kazni za Cheats kao i familija u kojoj je

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ne gledam zalbe sa banovanih forum naloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom