Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28387
Players nickname
Matej Blitz
Suspect ID
28387
Date of violation
May 5, 2025
Time of violation
12:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=osUNpcGsEZY

Matej Blitzz

Player
Player
Selfreport

Znaci, kakva je bila situacija:

Pre oko mesec ili dva, moj drug je napravio "twink" nalog na kojem je skupio oko milion . Onda mi je sa tog twink account prebacio pare na moj glavni account, a ja sam mu zatim sa mog glavnog account prebacio pare na njegov glavni. Nisam bio svestan da time krsim i nisam znao da postoj pravilo GP 1.8.

Danas sam shvatio da sam prekršio GP 1.8, jer sam hteo da se prijavim za admina, pa dok sam citao generalne pravila uvideo sam moju gresku.

Nadam kad podnesem zahtev za unban biti prihvacen, ali i ako ne bude, postujem vasu odluku i nikada neću zaboraviti vreme koje sam proveo na ovom projektu.

Hvala vam na razumevanju i postovanju.

– Matej Blitz

Last edited:

Gorazd

Player
Player
Kada mu je lik prebacivao pare on mu je dobirao te pare i nije mu trazio da mu prebaci na main zatim ako se ovo prihvati lik mora imati kamericu kako mu je ovaj prebacivao pare a on nema na osnovu ovoga mislim da zalba treba biti odbijena .

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!

Navedite ID vašeg druga,ime ili neki podatak u novoj žalbi i kada se to otprilike desilo!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom