Reviewed - Unban Appeal Blacklist | Abraham Elkhabib
Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica. Molim...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal Blacklist | Abraham Elkhabib
izvinjamavm se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i...
gta5grand.com
Rejected - Un-BlackList Appeal | Abraham Elkhabib
Postovanje Abrahame / Mujo, Obracam Vam se povodom bana kojeg sam dobio 1.15.2025. zbog konstantnog krsenja pravila. Proveo sam skoro 2 godine igrajuci na ovom projektu, nikad se nisam doveo u ovakvu situaciju. Od opomene za konstantno krsenje pravila, mozete vidjeti da nisam krsio pravila kao...
gta5grand.com
Rejected - Konstantno Krsenje pravila | Abraham Elkhabib
Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica. Zbog...
gta5grand.com
Rejected - Konstantno Kršenje Pravila | Abraham Elkhabib
Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica. Zbog...
gta5grand.com
Rejected - Konstantno Krsenje Pravila | Abraham
Dobar dan administracijo, pisem ovo u znak neke nade da mogu dobiti unban.Shvatam greške koje sam radio, naucio sam sta ne treba da radim i voleo bih da dobijem drugu sansu ako je ikako moguce. Andrej Macher | 47781.
gta5grand.com
Rejected - Konstantno Kršenje Pravila | Lebron Pluxury
Dobar dan administracijo, pisem ovo u znak neke nade da mogu dobiti unban.Shvatam greške koje sam radio, naucio sam sta ne treba da radim i voleo bih da dobijem drugu sansu ako je ikako moguce. Andrej Macher | 47781.
gta5grand.com
Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica. Molim...
gta5grand.com
gta5grand.com
izvinjamavm se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga (ID 47781) je za mene ogromna lekcija, ali i...
gta5grand.com
Rejected - Konstantno kršenje pravila | Abraham Elkhabib
Dear GrandRP Team Administration, I am writing to you with deep and sincere regret for everything that happened and the situation I am in now. Banning my account (ID 47781) is a huge lesson for me, but also a source of deep disappointment, because GrandRP is not just a server or a game for me...
gta5grand.com
Rejected - Konstantno krsenje pravila (Constant rule breaking) Lebron Pluxury
i Le Bron, i would ask you to check this decision from Abraham to get a permanent ban for constant rule breaking. my id is 47781 on that id i broke a total of 10 fines there are players who did not receive a ban and violated more than thirty appeals I would like to ask you to check this...
gta5grand.com
zelim samo da znam sta treba da uradim za unban.Koliko god stavim puta zalbu vimi napisete odbijeno?