Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
44669
Players nickname
Matija Stap
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 5, 2025
Time
20:49
Proofs
https://i.imgur.com/qO4QJVU.png

Matija Stap

Player
Player
Postovana administracijo,
Moj main nalog je ID: 44669. Nedelju dana pre nego sto sam dobio ban za G.P 1.4, sam hteo da napravim twink nalog ne znajuci kako se to radi. Napravio sam nalog sa istog social cluba kao sto je i moj main ID:44669 i kad sam pokusao da udjem u igricu, nisam mogao iz nepoznatog razloga. Posle tog pokusaja nije mi bilo jasno sta se desava pa sam probao jos jednom. Napravio sam jos jedan nalog i ponovo sam probao da udjem, i nisam mogao takodje. U proslim zalbama ste mi napisali da ne mogu da appealam unaban za twink nalog, ja to ni ne pokusavam, ja samo zelim da kazem da mi je banovan main nalog ID: 44669. i za kraj imam dva pitanja, zasto sam dobio ban na mom main nalogu ID:44669, i zasto se ban sa 60 dana odjednom povecao na 10000 dana. Pokusavam vec nedeljama da vam objasnim da ne zelim appeal unaban za twink nalog, ja samo zelim da znam zasto je banovan moj main ID: 44669 sa 60 dana na 10000 dana. Nadam se da cete me razumeti ako sam napravio neku gresku ja se istinski izvinjavam jer u to vreme nisam bas bio upoznat sa pravljenjem dodatnih naloga, i nadam se da cu dobiti unban na mom mainu ID: 44669 jer mi se bas igra sa drugarima i samo cu reci da je ovo jedan od retkih pa cak i najboljih projekata koje sam igrao.

Hvala unapred!
Matija Stap

Status
Not open for further replies.
Top Bottom