Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dante Romanov

Silence,by Dante Romanov
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Angelo Dante
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+2
Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 08:00 do 00:00
Prosječna aktivnost po danu (Vremenski): 2-14h
Vaš Discord: Progaming4359
Vaše ingame ime: Dante Romanov
Vaš ID: 66049
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije

Zašto želite postati admin?
Zato što mi je uvijek stalo do reda u gradu. Vidim koliko kaosa nekad zna biti i želim pomoći da to držimo pod kontrolom. Mislim da bi svojim iskustvom i znanjem mogao pridonijeti sigurnosti i organizaciji unutar grada.

Koje su vaše prednosti?
Vrlo sam angažiran, brzo reagiram, mogu ostati smiren u napetim situacijama i znam jako dobro komunicirati s građanima. Volim timski rad i uvijek gledam da poštujem pravila i donesem pravednu odluku.

Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad preuzmem previše odgovornosti na sebe i teško tražim pomoć. Također, kada imam puno zadataka, zna mi pasti koncentracija, ali trudim se da to ne utječe na moj rad.

Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam. Ako to znači da mogu pridonijeti serveru i zajednici, ostavit ću RP sa strane i posvetiti se ulozi admina.

Hoćeš li biti spreman prodati svoj biznis?
Apsolutno. Ako pravila to traže, odmah ga prodajem bez problema.

Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno Da. Istina je da sam student glazbene umjetnosti, pa mi raspored zna biti gust zbog proba i nastupa, ali svejedno sam svakodnevno aktivan i mogu odraditi sve adminsko što treba.

Hvala vam na čitanju ove aplikacije.
Srdačno
Dante Romanov

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom