Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38926
Players nickname
Makitod
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 6, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/4dgZzZy

makica

Player
Player
Poz u prosloj aplikaciji mi je trazen social club na kome je napravljen moj nalog ingame, meni je bio jedini logicki onaj koji sam naveo te to nije bio korektan zeleo bih da vas pitam posto stvarno nisam igrao 2 godine na serveru i to je zaista dugacak razmak, posto imam neke stare klipove od toga kada sam igrao grand pre 2 godine imam par nekih klipova kao sto takodje posedujem full acces gmail od svoga naloga tako da sam zeleo da vas pitam imate dokaze dole da mi oprostite sto sam zaboravio taj social club jer sam taj nalog napravio pocetkom 2023. Imate ovde klipove od mog twink naloga 38986 koji je takodje banovan za G.P 1.8 jer sam prebacivao novac na svoj main nalog 38926.
nadam se da preko ovog videa mozete utvrditi da je zapravo rec o mome nalogu time sto cete videti da mi je ovo twink nalog koji je imao interakciju sa mojim main nalogom te su oba naloga i banovana za G.P 1.8. Ukoliko mogu pomoci sa nekakvim drugim info, tu sam.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dat je vec odgovor od Nixe , ukoliko nemate informacije koje trazio je od vas tada ne mozemo vam pomoci
Takodje dat je nakon toga i odgovor od Lebrona za identicnu zalbu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom