Informacije
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-8 sati
6. Vaš Discord: maree.biber_
7. Vaše ingame ime: Maree Biber
8. Vaš ID: 63857
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-8 sati
6. Vaš Discord: maree.biber_
7. Vaše ingame ime: Maree Biber
8. Vaš ID: 63857
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zelim da postanem admin iz razloga sto sam vec dugo u gradu, radio sam u svim organizacijama, odlicno znam pravila i zakonik grada, i zelim da prenesem svoje znanje ostalim igracima.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti su veliko iskustvo, takodje sam vrlo spretan snalazljiv i strpljiv sto mi moze pomoci ako treba da se objasne neke stvari novim igracima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam ih!!!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-Apsolutno DA.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-nemam svoj biznis, ali kad bih ga imao prodao bih ga.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-jedino treninzi i skola ali sam pored toga svakako aktivan tokom dana barem 3 sata.
-Zelim da postanem admin iz razloga sto sam vec dugo u gradu, radio sam u svim organizacijama, odlicno znam pravila i zakonik grada, i zelim da prenesem svoje znanje ostalim igracima.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti su veliko iskustvo, takodje sam vrlo spretan snalazljiv i strpljiv sto mi moze pomoci ako treba da se objasne neke stvari novim igracima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam ih!!!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-Apsolutno DA.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-nemam svoj biznis, ali kad bih ga imao prodao bih ga.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-jedino treninzi i skola ali sam pored toga svakako aktivan tokom dana barem 3 sata.