Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande| Vudii Dorocki

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL: Vudi Dorocki
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GMT+1 (Centralnoevropsko vreme)
  4. Prosjek online po danu: 4 do 6 sati
  5. Vaš Discord: vudidorocki
  6. Vaše ingame ime: Vudii Dorocki
  7. Vaš ID: 19775
Dodatne informacije
  1. Lider za: Marabunta Grande
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
    • Imam iskustva sa sličnim organizacijama: Vodio sam ranije kriminalne organizacije na drugim RP serverima, tako da poznajem dinamiku gengova i način na koji funkcionišu u okviru RP-a.
    • Zanima me latino kultura i stil igranja: Marabunta Grande ima specifičnu atmosferu i stil ponašanja koji želim preneti kroz RP – čast, lojalnost i ulični kodeks.
    • Znam kako okupiti ozbiljnu ekipu: Fokus mi je na okupljanju ljudi koji žele pravi RP – bez trollanja, sa jasnom hijerarhijom, poštovanjem pravila i kvalitetnik rp-om.
  3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
    Uveo bih strukturu u organizaciju – svaki član bi imao ulogu, obaveze i mogućnost napredovanja kroz RP. Podsticao bih međusobnu interakciju sa drugim organizacijama (konflikti, savezi, dogovori) kroz dijalog i planiranje, a ne samo kroz nasilje. Cilj mi je stvoriti organizaciju koja će biti prepoznatljiva po jakom identitetu i kvalitetnom RP-u.

Tarci Karamelo

Player
Player
PRIHVAĆENO
Čestitamo, pozvani ste na intervju za lidera koji ce se odrzati u petak (09.05.) u 20h. Budite u kanalu čekaonica!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom