1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: (GMT+2)
4. Od kada do kada ste inace ingame: 15:00-2:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):10-12 sati
6. Vaš Discord: jovanvutrica
7. Vaše ingame ime:Tony Strix
8. Vaš ID:74682
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Svejedno
1. Zašto želite postati admin? Zelim da se isprobam kao admin voleo bi da pomazem novim igracima ovog projekta kao sto su i meni pomagali kad sam tek dosao i gradna ovom projektu sam vec oko 2 godine i stvarno mi se svidja stekao sam mnogo prijatelja, Želim postati admin jer mi je stalo do zajednice i želim pomoći u održavanju reda, fer igre i pozitivne atmosfere na serveru. Kroz svoje dosadašnje iskustvo na Grand RP-u, upoznao sam pravila, mehanike i ponašanje igrača, i vjerujem da mogu doprinijeti timu svojim znanjem, strpljenjem i objektivnošću. Kao Tony Strix, već sam izgradio dobar ugled među igračima i smatram da bih kao admin mogao još više doprinijeti razvoju i stabilnosti zajednice. Spreman sam učiti, surađivati s timom i brzo reagirati u svim situacijama koje zahtijevaju administrativnu intervenciju.
2. Koje su vaše prednosti?: uvek sam miran,snalazljiv,pametan,vredan,svaki trud mi se isplati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedna od mojih slabosti je to što ponekad previše ozbiljno shvatim pravila i situacije, što me može učiniti strožim nego što je potrebno. Radim na tome da bolje balansiram između provođenja pravila i razumijevanja konteksta u kojem se prekršaj dogodio. Također, ponekad volim stvari napraviti sam jer želim da sve bude savršeno, ali sam naučio da je timski rad važniji i efikasniji, posebno u administratorskoj ulozi.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne