Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Safarii

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Jovan​

2. Vaše godine: 15​

3. Vremenska zona: (GMT+2)​

4. Od kada do kada ste inace ingame: 15:00-2:00​

5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):10-12 sati​

6. Vaš Discord: jovanvutrica​

7. Vaše ingame ime:Tony Strix​

8. Vaš ID:74682​

9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Svejedno​

1. Zašto želite postati admin? Zelim da se isprobam kao admin voleo bi da pomazem novim igracima ovog projekta kao sto su i meni pomagali kad sam tek dosao i grad
na ovom projektu sam vec oko 2 godine i stvarno mi se svidja stekao sam mnogo prijatelja, Želim postati admin jer mi je stalo do zajednice i želim pomoći u održavanju reda, fer igre i pozitivne atmosfere na serveru. Kroz svoje dosadašnje iskustvo na Grand RP-u, upoznao sam pravila, mehanike i ponašanje igrača, i vjerujem da mogu doprinijeti timu svojim znanjem, strpljenjem i objektivnošću. Kao Tony Strix, već sam izgradio dobar ugled među igračima i smatram da bih kao admin mogao još više doprinijeti razvoju i stabilnosti zajednice. Spreman sam učiti, surađivati s timom i brzo reagirati u svim situacijama koje zahtijevaju administrativnu intervenciju.

2. Koje su vaše prednosti?: uvek sam miran,snalazljiv,pametan,vredan,svaki trud mi se isplati.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedna od mojih slabosti je to što ponekad previše ozbiljno shvatim pravila i situacije, što me može učiniti strožim nego što je potrebno. Radim na tome da bolje balansiram između provođenja pravila i razumijevanja konteksta u kojem se prekršaj dogodio. Također, ponekad volim stvari napraviti sam jer želim da sve bude savršeno, ali sam naučio da je timski rad važniji i efikasniji, posebno u administratorskoj ulozi.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: Naravno

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Da

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom