Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65216
Players nickname
Roko_Okok
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
May 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/835705/#post-2949910

Shile

Player
Player
Poštovana Administracijo

Obraćam Vam se s iskrenom molbom da jos jednom razmotrite ponovno aktiviranje mog korisničkog naloga, koji je, banovan zbog kršenja generalnog pravila projekta 6.22. Razlog zbog kojeg pišem ovu molbu jest taj što nisam bio upoznat s pravilima u trenutku kada je došlo do kršenja, budući da sam tada bio novi korisnik i još uvijek se privikavao na način funkcionisanja grada. Nikada nisam bio prijavljivan/kacen za nista drugo osim toga.

Priznajem da sam, kao korisnik, dužan upoznati se s pravilima korištenja prije nego što započnem s korištenjem bilo koje platforme ili programa. Ipak, kao novi član, moja greška je nastala iz neznanja, a nikako iz loše namjere. Nisam imao cilj zloupotrijebiti sistem, uvrijediti druge korisnike ili narušiti integritet zajednice. Naprotiv, moj cilj je bio da budem aktivan i pozitivan doprinos tom serveru.

Kada sam dobio obavještenje o banu računa, bio sam iznenađen i iskreno zabrinut. Odmah sam počeo istraživati kako bih shvatio šta sam tačno pogriješio i shvatio sam ozbiljnost situacije. Od tada sam detaljno pročitao pravila i smjernice korištenja, te mogu sa sigurnošću reći da sada u potpunosti razumijem šta se očekuje i neočekuje od korisnika. Također, spreman sam prihvatiti sve dodatne mjere koje bi eventualno omogućile povratak mog računa (npr. money wipe ili skroz res. naloga). Bilo mi je glupo odmah tražiti unban kada sam idalje po pravilima mogao biti u gradu preko "twinka" koi mi je time postao main i preko kojeg sam dobio iskustvo.

Svjestan sam da su pravila postavljena kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet igracima, i upravo zbog toga želim dokazati da zaslužujem drugu šansu. Iskreno se kajem zbog učinjene greške i molim Vas da uvažite okolnosti pod kojima je do nje došlo – (prvenstveno moju neupućenost i početničko nesnalaženje).

Zato Vas molim da ovu molbu opet uzmete na razmatranje te mi pružite priliku da ponovo koristim svoj prvi račun, sada s potpunim razumijevanjem i poštovanjem svih pravila. Uvjeren sam da mogu pokazati da sam odgovoran i da mogu doprinijeti pozitivnoj atmosferi zajednice. Ako je potrebno, mogu pružiti dodatne informacije ili proći kroz neki vid obuke/ispitivanja upoznavanja s pravilima korištenja. (white list)

Unaprijed Vam zahvaljujem na vremenu koje ste odvojili da pročitate ovu molbu i nadam se Vašem pozitivnom odgovoru.

S poštovanjem, Shile

Status
Not open for further replies.
Top Bottom