Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban 5.3 | Tajksi_Fushiguro + MG | DEDA GOXX

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75249
Players nickname
Luka Casshh
Administrators nickname
Tajksi_Fushiguro i GOXX
Date
May 6, 2025
Time
22:26
Proofs
https://youtu.be/8aeLmvR21GA?si=9IDzc3pV5yTmdYTW

LukaCassh

Player
Player
Pre svega bi da pozdravim naseg dragog administratora DEDA GOXX koji mi pali admin tag u sred rp situacije znaci ovako je sve bilo.
On i ja smo bili na pijaci ja njemu prilazim i pitam ga e brate oces mozda da kupis slucaj je vredan on je razgledao tezge i samo od jednom bez ikakvog razloga pali mi admin tag i gasi u sekundi ja se odaljio i vratio se i rekao mu navlacim rukavice guram prst u bulju onda sam mu se izvinuo i nakon toga mi dao MG posle toga smo se dopisivali u kontakiraj administraciju i tu je sve priznao(ima u videu),i nakon toga od Tajksija dobijan ban na 7 dana za 5.3 stvarno ne razumem koji je tu razlog bio za ban.Mozda sam ja nesto prekrsio ali DEDA GOXX mi u sred rp situacije pali admin tag.

Draga Administracijo reagujte,hvala.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Admin kada neko krene da mu proda nesto ili IC komunicira pali admin tag da da do znanja da on to ne smije da radi , tu nema nista lose , ne moze da kvari RP gdje RP-a nije bilo
Sto se tice kazni koje si dobio , MG je pogresna kazna , GP5.3 je pogresna kazna , al rekao si osobi ne bitno jel to admin ili igrac citiram " navlacim rukavice guram prst u bulju" sto spada pod
GP6.9 i kazna ce ti biti promjenjena na to​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom