Dobar dan draga Administracijo,ovo je moj main account koji je napravljen jos 2023 i ovo je prvi put od tad da postavljam zahtev za unban mog main accounta zelim da vas pitam da li bih mogao dobiti unban,ne dostaje mi jako ovaj account iz razloga jer sam na njemu poceo igrati grand roleplay i voleo bih nastaviti na njemu posle ovoliko vremena ako je to ikako moguce.
Razlog bana: Secam se da sam bio obijao auto i nisam mogao naci jugulara i pozvao sam admina da mi pronadje taj auto i teleportovao je taj auto do mene i obijo sam ga i par trenutaka kasnije dobijem ovaj ban.
Ne mogu se setiti tacnog ID-a i imena ali znam gmail i password pa vam mogu pomoci ako bi mi dali drugu sansu.
Nadam se pozitivnom odgovoru,hvala.
Razlog bana: Secam se da sam bio obijao auto i nisam mogao naci jugulara i pozvao sam admina da mi pronadje taj auto i teleportovao je taj auto do mene i obijo sam ga i par trenutaka kasnije dobijem ovaj ban.
Ne mogu se setiti tacnog ID-a i imena ali znam gmail i password pa vam mogu pomoci ako bi mi dali drugu sansu.
Nadam se pozitivnom odgovoru,hvala.