Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Verstappen
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 8, 2025
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fYHjn5nF_Mo

Teo Swayze

Listening : ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Portret mog zivota
Player
Cao Nixa/Mujo,

Bio sam blacklistan 9 meseci za disrespect servera dobio sam unban . Posle toga sam pisao Unblacklist Appel za Admina gde mi je Abro odgovorio da mi je blacklista skinuta . Prijavio sam se za admina prosao ispitivanje dosao je dan kada je trebalo da mi se setuje Admin. Stari discord bi je banovan/disable je gde nemam pristup njemu tokom moje blackliste u nazad 2 godine za admina nisam imao nikakav pristup tom discord pre toga si me ti banovao na starom discordu. Sa obzirom da nisam imao pristup Aldin ni Abro nisu mogli da me unbanuju jer nisam imao nickname discorda. Kada sam nasao sve sto mi je potrebno obratio sam se tebi i dopisivali smo se oko toga i reko si mi kako i sta je po sredi.

Iskreno nisam znao da sam toliko pao u ocima kod tebe i da si toliko bas izgubio poverenje zadnji put kada sam bio Admin ali to je sad tako pa je tako. Kao sto sam ti i onaj put rekao a i sad cu ponoviti pricu iz pocetka. Zadnji put kad sam postao Admin datum : 1.11.2023 postao sam Admin i sve bilo okej . Bio sam dosta aktivan ispunio sam duplu normu koju tada nisam jos trebao da radim, bilo mi je drago sto sam opet postao i trudio sam se da radim sve po PSu i da nista ne krivudam i da striktno pratim kako i sta radim. U to vreme dosao je novi BattlePass koji je tada dodao do sad nama igracima nova vozila i novo iskustvo. Govorim novo iskustvo samo zato sto je u pitanju situacija da u to vreme pojedina nova vozila nisu imali drzavnu cenu sto bi znacilo da se ne mogu osigurati i auto se ne moze ukrasti. Dobio sam prvi tiket od Media na nasem serveru pod imeonm Buki Drip 7156 ako se varam da je ID. Zvao je igrac da pita oko tog vozila gde sam rekao da se moram konusultovati sa visim od mene jer sam tada tek usao i nikada nisam imao dodirnih tacaka sa tako necim. Pitao sam tada Allena Siktera tadasnjeg A4 admina. Reko mi je da je receno od strane tebe i Abrahama da se auta ne voze dok se problem ne resi . Tako je bilo i drugi put igrac jedan je ako se dobro secam prvo napisao tiket ja sam mu rekao isto sto sam rekao i Bukiju. Igrac je napravio pitanje na forumi ili ti zalbu gde je pitao tebe spomenuo je mene u kontekstu gde je receno da sam mu ja to rekao sto i jesam nema sta da krijem i da lazem. Preneseno mi je tako prosto nisam znao da sirim dezinformacije , tagovao si me u admin chat i tu si me napao sto je opravdano jer sam govorio nesto sto ti i Abro niste rekli. U tom trenutku nisam hteo da kazem koji je admin jer mi je bilo glupo da ispadne i on kriv kada sam ja trebao da proverim bolje sa tobom i Abrom nego tako samo na prvu loptu da poverujem nekome. Slazem se da je bilo ne promisljeno ali nije bilo nikakva namera da tebi ili Abri ukaljam obraz ili slicno.

Zeleo sam da se izvinim i tebi i Abrahamu i da mi pruzite sansu za Admina jer nisam kao i sto sam rekao nikakvu nameru nikom ukaljati obraz. U pitanju su dva vozila a to je onaj veliki Monster Truck i onaj drugi Tehnical 2 vozilo sto ide po vodi sa puskom iza. Razlika je ogromna sto mozes i da vidis po mojim Admin POV kakav glas sam tad imao i kako sam se ponasao i sad kako se ponasam mislim da je ogromna razlika izmedju 15 i 17 godina i da mnogo u tih 2 godine sazris u glavi i drugacije imas pogled prema nekim stvarima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom