Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration G.P 1.6 i G.P 1.7 | 31, 2150, 16131, Bonio Putti i 31891

Your ID
34268
Players nickname
Ahmed_Bomba
Suspect ID
31, 2150, 16131, 000
Date of violation
May 8, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/

BersagaBerso

Player
Player
Poštovanje, draga administracijo,

Želim da prijavim sljedeće:

Daniel Zampa (ID 31) i Miki Moncler (ID 2150) prodali su Playboy Mansion (Zampinu familijarnu kuću, ID 564) igraču Bonio Putti za RL novac.
Svi znamo da ta kuća nikada nije prodana za in-game novac i da njena vrijednost prelazi 1 milijardu – to je najbolja kuća na serveru, prebačena mu je kompletna familija Zampa company jer uz familiju dođe i ta kuća i misle da nema prekršaja nikakvog 1.7 i sl.

Abraham, Nixa vrlo dobro znaju ko je Daniel ID 31 i da nikom osim Mikiju ID 2150 ne vjeruje da bi mu "dao na cuvanje" kucu, ocigledno se radi o prodaji svega navedenog za RL pare.

Ovim su prekršili:

• G.P 1.6 – trgovina za RL novac
  • G.P 1.7 i G.P 1.9 – prenos imovine preko 5M bez poreza (prenosili su familiju “Zampa Company” i izbjegli porez od barem 100M)
  • Nisu imali legalno pokriće (novac) za tako velike transfere, jer Bonio nikad nije bio član njihove fam da bi mu oni nešto "poklonili" džaba. Kao što je Regroup prodao sve svoje za RL novac pa ih je Mujo (Nixa) banovao, očigledno je došlo vrijeme da isto to uradi Daniel Zampa ID 31, zajedno sa ostalim članovima svoje "Zampa Company" porodice.

Učesnici u transakcijama:
  • Daniel Zampa (ID 31)
  • Miki Moncler (ID 2150)
  • Bonio Putti (ID nepoznat – moguće pronaći u logovima na osnovu vlasništva kuće i imena/prezimena)
  • Nele Yip (ID 16131)

Trenutno stanje:
  • Kuća ID 564 je na Bonio Putti - Dokaz:
  • Većina itema (crni LV komplet, plavi LV komplet i ostali vrijedni itemi) su kod Nele Yip (ID 16131) - Dokaz slika inventory-a od ID 16131:
  • Neki itemi su ostali kod Bonio Putti kao i novac između 300-400$ mil.
Vrijednost itema:
  • Crni LV komplet — oko 1 milijarda
  • Plavi LV komplet — oko 500M
  • Ostali itemi — visoke vrijednosti

Sve je prodano za RL novac. Nemaju legalno opravdanje za toliku količinu para (preko 2 milijarde), jer su itemi i kuća plaćeni hiljadama eura, čime je server oštećen.

Dodatne napomene:
  • Danielu Zampi (ID 31) je nedavno skinuta blacklista, a zatim je zajedno sa Mikijem (ID 2150) prodao sve za RL novac. Imao je iteme crni LV komplet, plavi LV komplet itd što je prodao dalje Boniju i Neletu ID 16131, dok im je ID 2150 prebacio/prodao kuću preko familije kao i cijelu familiju da bi izbjegli porez i mogući G.P 1.7 i sl.
  • Oboje su imali oko 200-300M u kešu, a sada nemaju ništa i nisu na Forbes listi — jasno je da su sve unovčili, dok je gospodin Bonio Putti u top 20 na Forbesu što dovoljno govori gdje su te njihove pare "završile".
  • Bonio Putti je 21. na Forbesu, ima oko 300-400M, koje su mu prebacili ID 31, 2150, 16131, 31891 i drugisve za RL novac.
  • Johnny Klebitz (ID 31891) je nestao sa Forbes liste i bio je stari član Zampe — moguće je da je i on prodao pare za RL novac, jer ko preko noći nestane sa forbesa ako je imao prije 700-800$ mil a da nije kupio biznis ili item?
  • Predlažem provjeru familijarnih logova Zampa Company i drugih povezanih familija, jer je moguće da čuvaju pare kao osiguranje u slučaju bana na fam balansu.

Molim vas da detaljno provjerite logove i konsultujete se sa Mujom tj. Nixom, jer je iskusan u G.P 1.6 situacijama i najbolje zna kako ovakve slučajeve riješiti, ipak je čovjek doktor za to.

Hvala i veliki pozdrav.

Nele Vip

Well-known member
Leader of unofficial org
Nele Vip a ne Nele Yip 😂

Takodje Daniel je prodao Lui Vi Crni i Plavi po realnoj ceni.

I kako si dosao do 1.000.000$ Kad je zadnji crni LuiVi prodat za 700.000.000 MIL, i
Plavi za 350.0000$ 😂

Jedino ako racunas sto je pre vredeo i Daniel platio te LuiVi po 100,200M pa je sad prodao meni za 1 Milijardu, ali to je trenutna market cena koliko sam ja platio, tako da svi prodaju po realnim cenama.

To sto je on uzeo pre dve godine, i tolika je bila cena jer je server ekonomija bila drugacija, nije bilo fragmenta da svaki drugi dan zaradis 1MIL, i nije bilo Fabrike RP Tiketa i ostalo da mozes brzo da skupis vece pare to je drugo...

Coby kako idalje imas volje da budes po forumu, i da namestas banove, trenutno nemam shering na sebi, samo familiju, ne znam sto me sad kacis 😂

Michael Low

Player
Player
Nele Vip a ne Nele Yip 😂

I kako si dosao do 1.000.000$ Kad je zadnji crni LuiVi prodat za 700.000.000 MIL, i
Plavi za 350.0000$ 😂

Jedino ako racunas sto je pre vredeo i Daniel platio te LuiVi po 100,200M pa je sad prodao meni za 1 Milijardu, ali to je trenutna market cena koliko sam ja platio, tako da svi prodaju po realnim cenama.

To sto je on uzeo pre dve godine, i tolika je bila cena jer je server ekonomija bila drugacija, nije bilo fragmenta da svaki drugi dan zaradis 1MIL, i nije bilo Fabrike RP Tiketa i ostalo da mozes brzo da skupis vece pare to je drugo...

Coby kako idalje imas volje da budes po forumu, i da namestas banove, trenutno nemam shering na sebi, samo familiju, ne znam sto me sad kacis 😂
Rispekt, pravda za Petru Loco

Christos Crowder

Player
Player
Nele Vip a ne Nele Yip 😂

Plavi za 350.0000$ 😂

Decko nema zivot, zato i bleji na forumu ...

Top Bottom