Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Administrators nickname
zoki roki
Date
May 9, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1020323/

Alexios Santos

Player
Player
Mislim da je glupo da me admin kazni ako sam isao uz vozilo zna se sta je udaranje a i na snimku se vidi da se kamion namerno namesta ispred mene i to sto sam jednom udario crno vozilo nije CR ne znam zasto sam kaznjen zasto vozac kamiona nije kaznjen onda msm nema smisla pogledajte i ako realno gledate videcetee da nisam radio CR pa ne bi sebe prijavio . treba da mi se skine kazna za CR. jer cr je car ramming a nigde nije bilo namerno udaranje u auto. Ako cemo realno da gledamo nije cr .

Alexios Santos

Player
Player
NA 0: 01 sek ...Oboje je smo na pocetku isli u istoj kontra traci cim sam zakacio njegovo vozilo admin je trebao da vidi da mi se KM/h smanjuje jer sam pretisnuo kocnicu znaci da nije CR
na 0: 19 se vidi kako kamion skrece ne pravilo i udara se u moje vozilo i isto kontra smerom
na 0:26 se vidi kako ja vozim uz kamion a on me po malo gurka
na 0:37 se vidi da ja krecem da pobegnem hteo sam da mu prodjem pored auta i cim sam ga udario odmah sam se vratio da ne bi ispalo CR ... Zamolio bih nekoga ko gleda ovo da procita izvestaj ovaj jer admin se nije vodio po ovome pogledajte i shvaticete sta je u pitanju... treba da mi se skine CR kazna.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Ovaj put cu skinut kaznu , sledeci put se odalji ti onda od njega
Mozes da ga pratis i na nacine da ne dolazi do CR-a​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom