Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40677
Players nickname
Alex Biba
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 6, 2024
Time
00 : 00
Proofs
xx

Alex Biba

Player
Player
Postovana GrandRP administracijo

Dobio sam ban zbog kupovine tiketa u prodavnici po nizoj ceni za koju ja nisam znao da je niza nego sam mislio sam da je to regularna cena

Ukratko kako se to desilo - ušao sam na server i bio malo po gradu pa sam onda otišao u prodavnicu kako bih hteo da kupim tikete i ja sam ih kupio za 5k misleći da je to prava cena nisam znao da su ostalih dana bili 10k dok mi drug nije rekao ( a drug mi je rekao tek posle bana )

Nemojte loše da me shvatirte ali šta sam ja kriv sto je bio bug na srv da su tiketi 5k a ostalih dana 10k i još gore ja nisam znao da su ostalih dana 10k to sam tek saznao kad mi je drug rekao i ja mislim da bih trebao da dobijem unban jer nisam hteo da iskoristim bug nego jednostavno nisam znao pravu cenu a i iskreno mi je stalo do mog acc jer sam potrošio puno vremena truda a i para na projektu

Znam da nesmem da spamam i izvinjavam se ali mi je stvarno stalo do mog acc i voleobih da se opet vratim na projekat.

Alex Biba

Player
Player
Molim vas da mi date jos jednu šansu te vam obećavam da se neće ponoviti. I ako nisam znao pravu cenu nece se ponoviti, sledeci put cu prvo pitati za bilo sta pa onda uraditi ako smem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom