Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno Krsenje Pravila I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8500
Players nickname
Hero Angelovski
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 14, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/aFsAP0w

Kole-

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP zajednice,

Obraćam vam se sa iskrenom molbom i nadom da ćete mi pružiti drugu šansu.

Pre oko 6-7 meseci sam banovan zbog konstantnog kršenja pravila. Svestan sam da su moja ponašanja bila neodgovorna, nepoštovanje pravila nije prihvatljivo ni u jednoj ozbiljnoj zajednici, pa tako ni na Grand RP-u. U tom periodu nisam bio dovoljno svestan posledica svojih postupaka, ali sada, s vremenskim odmakom, uviđam koliko sam pogrešio.

U međuvremenu sam imao vremena da razmislim o svemu i iskreno mi je žao što sam narušio kvalitet igre i ponašanja unutar zajednice. Želeo bih da ponovo postanem deo Grand RP-a, ovog puta kao ozbiljan, odgovoran i poštovanja dostojan igrač koji razume pravila i njihovu važnost.

Ne tražim unban iz hira, već iz iskrene želje da ispravim greške iz prošlosti i dokažem da mogu biti pozitivan član zajednice. Ukoliko mi pružite ovu šansu, obećavam da ću se striktno pridržavati svih pravila servera i da više nikada neću dovesti svoj nalog ili reputaciju servera u pitanje.

Unapred hvala na čitanju moje molbe i razmatranju mog zahteva.

Srdačan pozdrav,

Hero Angelovski

Status
Not open for further replies.
Top Bottom