Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
wadaw
Suspect ID
0000
Date of violation
May 7, 2025
Time of violation
21:30
Proofs
https://youtu.be/xq65utTUpPg?si=KK1YzczCXQtQrlgl

zizox

Player
Player
ja bi samo naveo kako mimi kifla Ban evade pravi više naloga .+ kako su mimi kifla imao cheat zato bi preporučijo da ga PC cheackate!

zizox

Player
Player
ja bi samo naveo kako mimi kifla Ban evade pravi više naloga .+ kako su mimi kifla imao cheat zato bi preporučijo da ga PC cheackate!
molio bih da ovo sta sam napiso da malo bolje pogledate i možda cak da bude PC check! ZAto što su i sami priznali da koriste cheat!

Aca Escobar

Player
Player
Uz duzno postovanje zeleo bih da se nadovezem na ovaj post, iako to mozda nije moja duznost ali mislim da je krajnje vreme da se uputi paznja na Han Yakuzu i Mimi Kiflu koji imaju najmanje 4 acc i beze od izrecenih kazni vec dug vremenski period.

zizox

Player
Player
1: je igrač sa ID:66943 (mimi kifla) kako krši neka pravila.Al ti nije važno
je da je on trenutno BANNAN na tom ACC i igra na drugom !!Dokaz:
(uređivano)
2:igrač igrač sa ID:73297 pod imenom Miso radnjar ili ti (Han yakuza) koji se vidu u POV!!Dokaz:

han yakuzzaa

Player
Player
1: je igrač sa ID:66943 (mimi kifla) kako krši neka pravila.Al ti nije važno
je da je on trenutno BANNAN na tom ACC i igra na drugom !!Dokaz:
(uređivano)
2:igrač igrač sa ID:73297 pod imenom Miso radnjar ili ti (Han yakuza) koji se vidu u POV!!Dokaz:
ako ces da me kacis za ban evade koji svakako nisam uradio to ne mozes ovde vec napravi svoju zalbu zbog ovih offtopica ces videti kad neko bude pregledao zalbu.

zizox

Player
Player
nebrini ceo Grand proekat zna da ti ( han yakuza) i (mimi kifla) ban evadata+ imata obadvojica 5+ acc!!zato ono ja bi se na tvome mestu vise brno za sebe!+ obadvojica koristita cheat!! ...Zato bi molio administraciju da uzme to u obzir !!!...:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom