Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slazem seja bi samo naveo kako mimi kifla Ban evade pravi više naloga .+ kako su mimi kifla imao cheat zato bi preporučijo da ga
molio bih da ovo sta sam napiso da malo bolje pogledate i možda cak da bude PC check! ZAto što su i sami priznali da koriste cheat!ja bi samo naveo kako mimi kifla Ban evade pravi više naloga .+ kako su mimi kifla imao cheat zato bi preporučijo da ga PC cheackate!
prenosen je za 1000.Kada sam bio kod navedenih u familiji svaki auto koliko ja dobro znam se prenosio za vise od pola drzavne cene mozda gresim ali smatram da je podneseni zahtev netacan!
posjeti se bolje...prenosen je za 1000.
ako ces da me kacis za ban evade koji svakako nisam uradio to ne mozes ovde vec napravi svoju zalbu zbog ovih offtopica ces videti kad neko bude pregledao zalbu.1: je igrač sa ID:66943 (mimi kifla) kako krši neka pravila.Al ti nije važno
je da je on trenutno BANNAN na tom ACC i igra na drugom !!Dokaz:
(uređivano)
2:igrač igrač sa ID:73297 pod imenom Miso radnjar ili ti (Han yakuza) koji se vidu u POV!!Dokaz:
5+ acc jedan od njih+ svi znamo da ti (Han Yakuza) i mimi kifla imate obadvojica 5+ acc. Zato bi molijo da se to malo istraži sa strane administracije!
Molio bi da administracija uzme to u obzir!!Hvala!!...5+ acc jedan od njih
Paki Vlepicc 45243
Mimi Kifla 66943
i na sve to ima main acc koji mu je perma banovan za G.P 6.22