Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23213
Players nickname
Leon Depaulo
Suspect ID
73591
Date of violation
May 9, 2025
Time of violation
2:24
Proofs
https://youtu.be/wguj0p7LfLs?si=xdhdQDDOdyMWm9Va

Leon Depaulo

Player
Player
Covijek tise prica ali sve razumno kako bi on dosao meni na kucu da se tuce van igrice kako je spomenuo sve u povu
I kada sam mu poceo brojat nije se bojao za svoj zivot na to je govorio pucaj pucaj
Na kraju videa se vidi da auto nema osiguranje ja nisam imao kljuc za obijanje iso po kljuc u kucu tako da on napravi rr vozila

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 14 sati​

Lider_Balkan_Klan

Nije dzavo dosao po svoje,evo mene i ove moje.
Player
Approved - 6.15 + Toxicity | 23213 ti si druze bio kaznjen zbog ovaj POV sto si prilozio i ovu istu sitoaciju,jaa ne razumem sta pokusavas da uradis al znam da za "decieving admins" mozes da dobijes jos jednu kaznu evo ja cu da dostavim kompletni pov
na 02:43 priznaje da radi ANTI AFK

Last edited:

Leon Depaulo

Player
Player
Lako je snimat pov da se okaci pa ga ugasit pa mi prijetiti kako ces mi doci na kucu da me tuces, na toj zalbi jos policajac me dosao vezat sa puskom u rukama Fail RP to od admina nema Zato sam i rekao da cu se zalit na admina jer nije dobro zakljucio zalbu Evo pova cijelog makar se zna da sve to radis jer si mi banuo u cet na diskordu da ti treba 100k a ja tebe nez nam tako da si se naljutio i poceo me snimat kao da si lavanda a onda kada gasis pov postajes Impulzivna ili temperamentna osoba tako da stvarno ne znam zasto i dalje me vuces za rukav

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 73591 ce dobiti kaznu za IRL Threating

ID 23213 ce dobiti kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom