Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | G.P. 1.1 | Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40171
Players nickname
Luka_Jacksonn
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
May 6, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/lmXBmFu

luka federo

Luka federo
Player
Postovana administracijo, nadam se da ce te lepo da razmotrite ovu zalbu, radi se o tome da je neko nekako uspeo da udjem na moj nalog i logicno koristi ga kada ja nisam bio tu, ne znam iskreno kako je do toga doslo, navodim da nalog nikada nikome nisam davao na koriscenje ni u kom slucaju, nadam se da me razumete, zadnji put sam bio 05.05.2025, a u ponoc kada sam usao video sam na zalost vest da sam dobio ban na 60 dana, Nadam se da cete da razmotrite ovu zalbu i da ce se zavrsiti u najboljem slucaju u moju korist, ponavljam da nikada nikome nisam delio moje podatke. Sto je do mene menjao sam box paket interneta pre od prilike 5-7 meseci, mozda je i to dovelo do problema, voleo bih da se ova zalba lepo razmotri u sto brzem roku ako je to ikako moguce. Unapred hvala cenjenoj Administraciji social club mi je na gmail [email protected], Luka Jacksonn 40171.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nije trazen email nego ime social cluba , ako nemate ime social cluba ne mozete dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom