Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | G.P. 1.1 | Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40171
Players nickname
Luka_Jacksonn
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
May 6, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/lmXBmFu

luka federo

Luka federo
Player
Postovana administracijo, nadam se da ce te lepo da razmotrite ovu zalbu, radi se o tome da je neko nekako uspeo da udjem na moj nalog i logicno koristi ga kada ja nisam bio tu, ne znam iskreno kako je do toga doslo, navodim da nalog nikada nikome nisam davao na koriscenje ni u kom slucaju, nadam se da me razumete, zadnji put sam bio 05.05.2025, a u ponoc kada sam usao video sam na zalost vest da sam dobio ban na 60 dana, Nadam se da cete da razmotrite ovu zalbu i da ce se zavrsiti u najboljem slucaju u moju korist, ponavljam da nikada nikome nisam delio moje podatke. Sto je do mene menjao sam box paket interneta pre od prilike 5-7 meseci, mozda je i to dovelo do problema, voleo bih da se ova zalba lepo razmotri u sto brzem roku ako je to ikako moguce. Unapred hvala cenjenoj Administraciji,ime mi je na social club rizični1312 Luka Jacksonn 40171.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da li mozes da nastavis da igras na tom Social Clubu ?

luka federo

Luka federo
Player
Vidite mogu da vam napisem tek sutra imam tehnicki problem sa monitorom javljam ubsto kracem roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom