Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12134
Players nickname
Mihajlo Sumar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/vWk1Q5o.jpeg

Mihajlo SuMarr

Player
Player
Poštovani Grand RP tim,

Ovime vam se iskreno obraćam povodom mog banovanja i stavljanja na blacklist. Želim da izrazim svoje duboko izvinjenje za ponašanje koje je dovelo do ove situacije. Svestan sam da sam prekršio pravila i da sam zbog toga zasluženo kažnjen, ali takođe želim da vas uverim da sam iz svojih grešaka naučio važnu lekciju.

Vreme koje sam proveo van servera iskoristio sam da razmislim o svom ponašanju i o posledicama koje ono ima, kako na mene, tako i na zajednicu. Grand RP mi je mnogo značio jer sam tamo upoznao sjajne ljude i uživao u zajedničkoj igri. Zbog toga vas molim da mi pružite drugu šansu da se vratim i dokažem da mogu biti pozitivan i odgovoran član zajednice.

Obećavam da ću se u budućnosti striktno pridržavati svih pravila servera i da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti. Iskreno se kajem zbog svega i nadam se da ćete uzeti u obzir moje izvinjenje i želju da se popravim.

Hvala vam unapred na vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom