Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71499
Players nickname
Zare Lepadasy
Administrators nickname
Ognjen Xalkiaz
Date
May 11, 2025
Time
22:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gSD716H-Owg

Zare

Player
Player
Znaci zvao sam ga kako bi izbavio mene i druga jer smo bili zaglavljeni u dvoristu iz kog smo uspeli da izadjemo nekako, on je dosao nakon toga cutao je sve vreme mi smo mu rekli ne moras da nas vadis izbavili smo se, ali smo bili na malom brdascetu i ja sam vozio Grotti Italiu ( sportrski auto) i rekao sam gledaj sad kad nas speca i mene ce posalti za pg u demorgan ], STO SE I DESILO, jer je video da smo na brdu i nismo nikako mogli da izadjemo, ali je mogao da ostane da me speca i posalje za pg. Ja od te situcacije nemam POV. Imam pov u demorganu gde sam ja njega pitao za sto i zbog cega, na sta je on bukvalno potvrdno odgovorio o ovome o cemu pisem. Zelim da se ovaj ADMINISTRATOR kazni....

Zare

Player
Player
Znaci zvao sam ga kako bi izbavio mene i druga jer smo bili zaglavljeni u dvoristu iz kog smo uspeli da izadjemo nekako, on je dosao nakon toga cutao je sve vreme mi smo mu rekli ne moras da nas vadis izbavili smo se, ali smo bili na malom brdascetu i ja sam vozio Grotti Italiu ( sportrski auto) i rekao sam gledaj sad kad nas speca i mene ce posalti za pg u demorgan ], STO SE I DESILO, jer je video da smo na brdu i nismo nikako mogli da izadjemo, ali je mogao da ostane da me speca i posalje za pg. Ja od te situcacije nemam POV. Imam pov u demorganu gde sam ja njega pitao za sto i zbog cega, na sta je on bukvalno potvrdno odgovorio o ovome o cemu pisem. Zelim da se ovaj ADMINISTRATOR kazni....
I OVO NA KRAJU STO SAM REKAO ZNAS KAD CES BUDES ADMIN NISAM REKAO NJEMU NEGO CISTO OVAKO IZ BESA JER I DALJE NE VERUJEM ZBOG CEGA JA SEDIM 2 SATA U DEMORGANU

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Pa kad je admin spustio se zasto niste pustili da pomogne , a ne da radite PG , kazna ostaje , sledeci put pustite admina da pomogne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom