Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58247
Players nickname
Yamawaro_Mitsubishy
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 5, 2025
Time
16:32
Proofs
https://imgur.com/a/zG6dvFB

Nemil Susmuric

Player
Player
Pozdrav administacijo,
5/5/2025 sam dobio ban za cheat redux rogan za koji uopste nisam znao da je kaznjiv, to pokazuje moje objavljivanje zalbe na igraca na vas forum, na dokazu se jasno vidi na mojoj mapi rogan redux, poslije par dana me admin (Aldin Verstappen) porta do sebe za pc check koji naravno prihvatam. Razdoblje izmedju moje zalbe gdje se vidi redux i pc checka je bilo 2 dana, da sam znao da je kaznjiv obrisao bih odmah obrisao redux i lagano prosao pc check. Ali ajde pustimo sada to moja greska.
Pravim drugi account(nemam twinkove) i posle 7 dana dobija blacklistu na prvom i drugom nalogu. Nisam vise pokusavao praviti accounte ni nista.
Ako sam stvarno nesto toliko lose uradio onda i zasluzujem kaznu, redux uopste nisam koristio za ubijanje ljudi ili nesto tako, zato sto nisam znao, ako Aldin ima snimljenu konverzaciju pc checka moze da potvrdi ili ospori moju tvrdnju.
Nikad nisam imao namjene na bilo kakav nacin nastetiti ili ugroziti server.
Jos jednom se stvarno izvinjavam za moje greske i stvarno bi htio nastaviti na vasem projektu. Ako ne sada barem nekad u daljem razdoblju. Nadam se da cete pogledati moj zahtijev jer ga stvarno pisem od srca.
Hvala vam jos jednom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom