Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65636
Players nickname
James Blocksberg
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
May 2, 2025
Time
20:40
Proofs
https://imgur.com/a/h6yp8OL

zahide

Player
Player
Poštovani Grand RP admin tim,

Ovim putem vam se obraćam povodom nedavne zabrane mog naloga, za koju smatram da je neosnovana i rezultat nesporazuma tokom PC provere. Želeo bih da iznesem činjenice i zatražim pošten razgovor o svemu što se desilo.

Tokom PC provere nije pronađen nijedan cheat niti bilo kakav nedozvoljeni softver. Čak su i sami admini potvrdili da je provera bila negativna. I pored toga, rečeno mi je da je provera „pozitivna“ zbog navodnog cheata i korišćenja Redux moda. Moram da naglasim da je isti taj Redux već na tri druga Grand RP servera prošao PC proveru i zvanično proglašen legitimnim, bez ikakvih problema.

Tokom provere, jedan od admina mi se više puta podsmevao zbog mog srpskog akcenta i pravio komentare u stilu da imam „gaming chair“. To sam doživeo kao omalovažavanje, jer iako mi je nemački maternji jezik, srpski govorim i razumem vrlo dobro. Sticao se utisak da nisam bio shvaćen ozbiljno, verovatno zbog svog porekla ili načina govora, što me iskreno povredilo i ostavilo utisak da sam bio diskriminisan.

Takođe, želim da napomenem da u stvarnom životu imam ADHD, što može dovesti do impulsivnog ili preaktivnog ponašanja. Ipak, želim da se iskreno izvinim ako sam se u nekom trenutku ponašao neprimereno – to nije bila moja namera. Nažalost, nije mi data prilika da razgovaram sa adminima niti da objasnim svoju situaciju.

Smatram da je ceo postupak bio nepravedan i molim vas da mi pružite priliku za otvoren razgovor sa nekim od članova tima. Mislim da zabrana u trenutnoj formi nije zasnovana na dokazima i da predstavlja nefer tretman.

Hvala vam na vremenu i nadam se da ćemo moći da pronađemo pravedno rešenje, kako bih mogao da nastavim da budem deo Grand RP zajednice.

Srdačan pozdrav,

James

Status
Not open for further replies.
Top Bottom