Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22109
Players nickname
Milos Obama
Administrators nickname
Napal fedorov
Date
Dec 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/cdcUpzo

Lillzz Trapp

Player
Player
Poštovani,

Obraćam vam se sa iskrenim kajanjem i željom da izrazim svoje izvinjenje zbog svog ponašanja koje je dovelo do mog bana. Svestan sam da sam prekršio pravila i želim da naglasim da mi je zaista iskreno žao zbog toga.

Nisam imao nameru da bilo koga uvredim, ugrozim zajednicu ili narušim atmosferu koju pokušavate da održite. Tek sada, kada sam isključen, shvatam koliko mi znači vaše okruženje i koliko mi nedostaje deo zajednice u kojoj sam bio aktivan. Napravio sam grešku i u potpunosti prihvatam odgovornost za to.

Molim vas da razmotrite moju žalbu i pružite mi drugu šansu. Obećavam da ću se ubuduće ponašati u skladu sa pravilima i doprinositi zajednici na pozitivan način. Učenje iz svojih grešaka je važno, i mogu vam obećati da se ista situacija neće ponoviti.

Još jednom se iskreno izvinjavam i nadam se da ćete u meni prepoznati osobu koja je naučila lekciju i koja želi da ispravi svoje greške.

Znam da je ban za anticheat code to sto sam glichovao u areni double rev ali ja se najvise izvinjavam za to sto sam pravio akaunte zada igram na ovom serveru i shvatam moju gresku.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, napravite zalbu za kuratora projekta ne engleskom jeziku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom