Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35127
Players nickname
Mire frantelli
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 13, 2025
Time
20:42
Proofs
Nemam slike jer mi je banan i social club i ne mogu uci na nalog da slikam

Emir-Fr

Player
Player
Postovana i draga administracijo ovdje Emir Frantelli koji se trudio i upoznavao mnoge clanove i drugove vaseg projekta. Dobio sam blacklist na grandu a sad cu vam ispricati kako je i sta je bilo, dobio sam prvo ban za G.P 4.1 pa poslije 20 dana odlucio sam sacekati i strpiti se da istekne jos 40 dana. Moj retardirani drug Aldin Wondolowski je preko moga foruma napisao muji nedozvoljene poruke i koje su ga duboko uvrijedile ali kajem se i ja. Mujo ja ti nisam nista lose mislio ni tebi niti bilo kome, moj forum je kreiran 2022 godine *prvi* zato vas molim da mi date drugu sansu ako mi ne vjeruje te provjeri te ip adresu na discordu nick Mire Frantelli to sam ime kopirao od pravog mireta. Moj nalog main 35127 pristajem na money wipe samo da dobijem unban jer zaista zelim i vec sa banan skoro 2 godine.
Govorim istinu i zelim da se ovo ispravi i na vasem i na nasem grandu sam upoznao preko 250+ prijatelja.
Zelim da Mujo Simba procita i da mi odgovori pristajem i na call discord i da objasnim sve kako je i sta bilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom