Da pocnem: Iskreno sramota me je da ovoliko pisem appeal-ova za istu ODBIJENU stvar ali se nadam sada najboljem i drugoj poslednjoj sansi jer sam prvu prokocko i sjebao maksimalno.. Dobio sam BL za Lidera iz vama poznatih a i mozda meni poznatih razloga.. Samo zelim da znam da li ce ikad biti skinuta posto ako mi skinete imam jasan plan kako cu iskoristiti ovaj appeal ako se kazna skine. Na mom twink-u 58589 sam dobio namesten ban za G.P. 6.22 i nemogu biti lider a na main-u imam BL za lidera zbog verovatnog pokusaja nabianja dissband-a/warn-a ili Nuke discord-a od Bloods-a tada sam to napravio iz revolta lideru ne znaujci posledice i sama pravila. U tim trenutcima nisam znao da forum ikako postoji itd znao sam osnovna pravila npr MG,PG,FailRP..... Ali sada vrlo jasno sve znam i imam cilj biti lider na ovom server-u/projekt-u. Osecam se jako lose i tuzno kada vidim da moji drugovi postaju lider-i a ja nemam tu dozvolu i vase odobrenje zbog te blackliste. Zao mi je za sve moju ranije postupke i gledacu da ih ispravim. Ako mogu znati bar razlog i da li ce se skinuti Blacklista koja me sprecava da budem nesto za sta imam cilj od mog pocetka igranja. Bio sam lider neformalne familije i kao lider sam bio dobio ban sto je mozda takodje rezultiralo ovim. Uzimte moju zalbu poslednji put na razmatranje i oprostite stare greske i sranja koja sam pravio. Ljudi se menjaju i pokazuju vremenom, tako sam i ja odlucio ako date drugu sansu da pokazem ko sam i sta sam. Druga sansa jako znaci i dosta ljudi je dobilo drugu nadam se da cu i ja. Topli pozdravi.