Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda Simbiotic

Player
Player
Ime i prezime (IC) Guda Drip
Ime oc Martin
Godine IC 20

Godine OOC 16
Discord: guda_1911_78333
Iskustvo u drzavnim frakcijama:
Ems( trenutno) 27
Sahp 25
fib 17
Ng 26

Da li si ranije bio lider? Nisam ali bih zelio biti

Da li poznajes RP pravila i pravila servera i prihvatas da ih postujes kao lider:Znam jako dobro pravila i postujem server pravila

Organizacija za koju konkurisem:
Emergency Medical Services (EMS)
Razlozi zbog kojih zelim da budem lider EMS-a:

EMS je veoma bitna sluzba u svakom gradu, i smatram da imam sposobnosti da je vodim na pravi nacin. Imam iskustvo u radu sa ljudima, brz sam u reagovanju i znam kako da zadrzim kontrolu u ozbiljnim situacijama. Moj cilj je da okupim tim koji ce biti odgovoran, aktivan i uvek spreman da pomogne gradjanima na profesionalan nacin. Uvest cu sistem rada koji ce doprineti postovanju pravila i boljoj organizaciji.

Zelim da radim na tome da frakcija postane jedna od najaktivnijih i najcenjenijih. Postavicu jasan plan rada, motivisacu clanove da se ukljuce u svakodnevne aktivnosti i razvijam pozitivnu atmosferu. Uz pravi pristup i posvecenost, EMS moze imati veliki uticaj na kvalitet RP-a na serveru.

Planiram da uvedem stalnu regrutaciju i obuku novih clanova dva puta nedeljno. Smatram da frakcija mora imati sveze clanove koji znaju sta rade i postuju RP standarde. Ulozicu dodatno vreme u treninge i proveru znanja, kako bi svi clanovi znali svoja zaduzenja i kako da se ponasaju u realnim situacijama. Na taj nacin frakcija ce biti stabilna i kvalitetna.

Plan aktivnosti:

Pravljenje lekova u laboratoriji postace svakodnevna aktivnost. Ovo ce omoguciti da EMS ima sopstvene resurse i da clanovi ucestvuju u realnim RP situacijama vezanim za medicinu.

Uvedem sistem redovnog dopremanja medicinske opreme i lekova u bolnicu. Time ce bolnica uvek imati potrebna sredstva za rad, a clanovi ce imati dodatne zadatke u RP-u.

U centralnoj bolnici bice prisutna dva lekara, dok ce Sandy imati jednog ili dva u zavisnosti od potrebe. Time obezbedjujemo prisustvo na vise lokacija i brzu reakciju.

Kodovi:
10-1: Dolazak na bolnicki parking
10-2: Negativno / odbijeno
10-3: Prekinuti komunikaciju na radiju
10-4: Potvrdjeno / primljeno
10-5: Ponovi poruku
10-6: Ignorisite poslednju poruku
10-7: Odlazak na pauzu
10-8: Povratak sa pauze
10-10: Pucnjava u toku
10-20: Provera statusa svih patrola
Kod A: Pad igrice
Kod B: F8 + U
Kod C: Kontakt sa admin timom
Status 1: Prijava na duznost
Status 2: Odjava sa duznosti
Rankovi:

Suspend 48h

Suspend 24h

Na obuci

Doktor

Pripravnik prve pomoci

Ambulanta

Pedijatar

Mladji doktor

Doktor

Stariji doktor

Tehnicar za hitne intervencije

Lab. tim

Vodja lab. tima

Ginekolog

Hirurg

Dezurni doktor

Klinicki specijalista

Psihijatar

Regrut. pilot

Pilot

High Staff:
21. Z. vodja laboratorije
22. Z. vodja hitne pomoci
23. Vodja laboratorije
24. Inspektor zdravlja
High Command:
25. Sef smene
26. Vodja osoblja hitne pomoci
27. Supervizor
28. Asistent direktora
29. Zamenik direktora
30. Direktor

Guda Simbiotic

Player
Player
Ime i prezime (IC) Guda Drip
Ime oc Martin
Godine IC

Ime IRL Martin
Vase godine 16 ooc
Vremenska zona GMT +1
Prosjek online po danu 6 8 sati
Vas discord guda_1911_78333
Vase IG ime Guda Drip
Vas id 70135

Organizacija za koju konkurisem:
Emergency Medical Services (EMS)
Razlozi zbog kojih zelim da budem lider EMS-a:

EMS je veoma bitna sluzba u svakom gradu, i smatram da imam sposobnosti da je vodim na pravi nacin. Imam iskustvo u radu sa ljudima, brz sam u reagovanju i znam kako da zadrzim kontrolu u ozbiljnim situacijama. Moj cilj je da okupim tim koji ce biti odgovoran, aktivan i uvek spreman da pomogne gradjanima na profesionalan nacin. Uvest cu sistem rada koji ce doprineti postovanju pravila i boljoj organizaciji.

Zelim da radim na tome da frakcija postane jedna od najaktivnijih i najcenjenijih. Postavicu jasan plan rada, motivisacu clanove da se ukljuce u svakodnevne aktivnosti i razvijam pozitivnu atmosferu. Uz pravi pristup i posvecenost, EMS moze imati veliki uticaj na kvalitet RP-a na serveru.

Planiram da uvedem stalnu regrutaciju i obuku novih clanova dva puta nedeljno. Smatram da frakcija mora imati sveze clanove koji znaju sta rade i postuju RP standarde. Ulozicu dodatno vreme u treninge i proveru znanja, kako bi svi clanovi znali svoja zaduzenja i kako da se ponasaju u realnim situacijama. Na taj nacin frakcija ce biti stabilna i kvalitetna.

Plan aktivnosti:

Pravljenje lekova u laboratoriji postace svakodnevna aktivnost. Ovo ce omoguciti da EMS ima sopstvene resurse i da clanovi ucestvuju u realnim RP situacijama vezanim za medicinu.

Uvedem sistem redovnog dopremanja medicinske opreme i lekova u bolnicu. Time ce bolnica uvek imati potrebna sredstva za rad, a clanovi ce imati dodatne zadatke u RP-u.

U centralnoj bolnici bice prisutna dva lekara, dok ce Sandy imati jednog ili dva u zavisnosti od potrebe. Time obezbedjujemo prisustvo na vise lokacija i brzu reakciju.

Kodovi:
10-1: Dolazak na bolnicki parking
10-2: Negativno / odbijeno
10-3: Prekinuti komunikaciju na radiju
10-4: Potvrdjeno / primljeno
10-5: Ponovi poruku
10-6: Ignorisite poslednju poruku
10-7: Odlazak na pauzu
10-8: Povratak sa pauze
10-10: Pucnjava u toku
10-20: Provera statusa svih patrola
Kod A: Pad igrice