Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Ballas Gang | Ognjen Carkic

Ognjen Nutella

Player
Player
1. Vaše ime IRL: David

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosjek online po danu 6-9H

5. Vaš Discord david2_8_1

6. Vaše ingame ime: Ognjen Carkic

7. Vaš ID: 54188

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo u gang RP-u: Već dugo vremena igram na RP serverima i poznajem sve aspekte gang roleplaya. Znam kako voditi organizaciju, održavati aktivnost među članovima i organizovati kvalitetne RP situacije.
2. Organizacione sposobnosti: Veoma sam organizovan i znam kako da raspodelim uloge unutar organizacije tako da svako zna svoj zadatak. To doprinosi boljoj koordinaciji u situacijama kao što su turfovi, borbe i RP događaji.
3. Želja za unapređenjem Ballasa: Želim da Ballas gang vratim na vrh servera kroz dobar RP, aktivnost i timski duh. Fokusiraću se na povezivanje sa drugim organizacijama, ali i održavanje uličnog autoriteta Ballasa.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Potrebno je više fokusirati se na svakodnevne RP situacije van pucnjava – kao što su prodaja droge, pregovori, planiranje akcija, komunikacija sa civilima i ostalim bandama. Takođe, edukovaću članove o pravilima i dobrim RP praksama kako bi izbegli non-RP ponašanje i poboljšali kvalitet servera.

:Rankovi:

1. Suspend

2. Corner Boy

3. Street Hustla

4. Shot Caller

5. Trigger

6. Ghetto Soldier

7. Grafiti team

8. Grafiti team leader

9. Turfer

10. Original Gangsta (OG)

11. Hood General