Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
Ime: Teo Crni
Pol: Muski
Godine: 44
Datum rođenja: 25.08.1980.
Državljanstvo: Američko
Nacinalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Split, Hrvatska
Mesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Lukas Crni
Majka: Anabela Crni
Visina i tezina: 186cm / 84kg
Vrsta tela: Prosečne građe
Boja ociju: Plava
Boja kose: Smeđa
Tetovaze: vrat

Zovem se Teo Crni, rođen 25. avgusta 1980. godine u južnom delu Los Santosa, tamo gde zakon dolazi samo kad ga neko pozove – i to retko. Odrastao sam okružen prljavim poslovima, korupcijom i uličnim pravilima. Dok su drugi sanjali o karijerama i diplomama, ja sam već sa 16 godina znao kako da nameštam izbore, podmićujem službenike i radim "poslove" bez tragova.

Nikada me nije zanimao pošten život – jer pošteni ljudi najbrže propadnu. U svetu u kom se sve može kupiti, shvatio sam da je moć u informacijama, vezama i novcu, a ne u zakonima. Krenuo sam od sitnih prevara, ali brzo napredovao – znao sam da ćutim kad treba i da rešavam probleme kad niko drugi nije hteo da se uprlja.

Vremenom sam stvorio mrežu poznanstava – u policiji, opštini, pa čak i među političarima. Sve se vrti oko interesa. Svi oni igraju prljavo, samo to lepo upakuju. Ja to ne krijem. Radim ono što mora da se uradi, i uvek gledam da i ja i moji ljudi izađemo kao pobednici.

Nisam svetac, ali nisam ni glup. Svaki potez koji povučem ima svoj cilj. U ovom gradu, ako nisi korumpiran – onda si marioneta. A ja nikada neću biti ničija igračka.

- Teo moze ici 2v1.
- Teo moze pretrazivati, vuci, vezati, pruzati pomoc i sve ostale stvari sa revolverom/tejzerom/pistoljem.
- Teo moze pretrazivati sa svake strane.
- Teo moze voziti svaki off road auto do 60km/h.
- Teo može slomiti kamericu osobi koju je uhvatio (me, do, try obavezno)

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na P.D 1.6
Pazite na pravilo PG - 60km/h
U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom